Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 13, 2015

Tumora cerebrala, grade si simptome

Publicat pe 13 apr. 2015 at 1:05am

O tumora cerebrala reprezinta semnul unei afectiuni care aduce multe probleme corpului uman. Medicii sunt de parere ca daca vorbim despre gradul tumorii, acesta face referinta la cat de modificate sunt celulele tumorale la examenul microscopic si la cat de rapid se poate mari formatiunea tumorala si raspandi celulele canceroase.

Medicul anatomopatolog determina gradul tumorii cu ajutorul tesutului recoltat prin biopsie.

Tumora cerebrala – Stadii

Exista un sistem de gradare care poate fi folosit pentru tumorile cerebrale ale adultului. De pilda tumorile de gradul I sunt cele in care formatiunea tumorala se mareste incet, celulele tumorale seamana…

Top 3 ceaiuri de slabit pentru acest an

Publicat pe 13 apr. 2015 at 1:03am

In aceasta primavara puteti incerca o slabire cu ceaiuri din plante. Slabirea cu ceaiuri va hidrateaza organismul si il ajuta pe acesta in procesul de ardere a grasimilor. Astazi va prezentam TOP 3 ceaiuri pentru slabit pe care trebuie sa le incercati in acest an.

Ceai pentru slabit cu seminte de Chia

Ceaiul este disponibil pe site-ul Vegis.ro Ceai slabit cu seminte de Chia confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor. El determina cresterea motilitatii intestinelor, accelerand tranzitul intestinal.

Ceaiul slabit cu seminte de Chia ajuta la mentinerea siluetei, inhiband senzatia de foame.

Plante pentru scaderea stresului

Publicat pe 13 apr. 2015 at 1:01am
Plante antistres: Fanul

Fanul a atras imaginatia foarte multor scriitori de-a lungul timpului si a generat aparitia multor poezii romantice si a unor adevarate capodopere literare. Pe langa caracteristicile sale inspirationale, o capita cu fan poate fi considerata o adevarata farmacie datorita colectiei impresionante de plante medicinale, spun expertii in fitoterapie.

Calitatea terapeutica a fanului se trage din cele peste 50 de plante care se gasesc intr-un brat de fan. Se stie faptul ca cel mai bun si ecologic fan este cel din zona montana, iar macinisul obtinut din scuturatura plantelor cosite contine seminte, flori si…