Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 10, 2015

Activitatea sexuala – contraindicatii

Publicat pe 10 apr. 2015 at 1:05am

Cu toate ca activitatea sexuala nu trebuie sa lipseasca din niciun cuplu, iata ca expertii sunt de parere ca aceasta este contraindicata in anumite situatii.

Tesiune arteriala

De exemplu, pentru cei care au tensiune arteriala marita sau diferite probleme cardiovasculare, actul sexul implica asumarea unor riscuri. Pentru persoanele care au avut parte de un infarct miocardic, se recomanda repaus timp de sase saptamani.

Risc de migrene

Cu toate ca se glumeste excesiv pe seama legaturii dintre sex si durerile de cap, medicii spun ca nu este de ras, intrucat activitatea sexuala si orgasmul pot declansa…

Ciocolata pentru slabit

Publicat pe 10 apr. 2015 at 1:03am

Tinerii care au obiceiul de a consuma multa ciocolata sunt mai slabi si au mai putina grasime abdominala, sustin datele unei noi cercetari care a fost realizata in Spania. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Granada au descoperit ca exista o conexiune intre consumul crescut de ciocolata si nivelurile scazute de grasime abdominala.

BBC arata ca datele studiului s-au bazat pe 1.458 de tineri cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani, care faceau parte dintr-un grup care studiaza obiceiurile adolescentilor din noua tari ale Europei.

Potrivit specialistilor din Spania, daca veti…

Anxietatea decizionala

Publicat pe 10 apr. 2015 at 1:01am

Una dintre problemele acestui secol trepidant este reprezentata de aparitia si manifestarea starilor de anxietate la multe persoane, din cauza stresului, a jobului solicitant sau a dificultatilor de tot felul.

Potrivit Health.com, psihologii afirma ca anxietatea decizionala te impiedica sa iei o decizie in clipa cand ai la dispozitie mai multe variante si induce un sentiment de nemultumire sau nefericire dupa ce decizia este luata, din cauza variantelor ignorate. Deseori se intampla ca anumite decizii referitoare la familia ta, la jobul tau sau la petrecerea timpului tau liber sa se transforme in surse de anxietate decizionala, aceasta fiind una dintre cele mai dificile probleme cu care se confrunta cei afectati.

[caption…