Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 9, 2015

Ce arata urina despre corpul tau

Publicat pe 09 apr. 2015 at 1:05am

Corpul uman are capacitatea de a elimina substantele toxice prin intermediul urinei, acestea fiind produse ca urmare a metabolizarii alimentelor pe care le ingereaza un om. Printre aceste substante toxice se afla ureea, acidul uric, oxalatii si creatinina, insa pe langa ele sunt eliminate si apa si sarurile minerale de care organismul nu mai are nevoie.

In clipa cand corpul se afla in suferinta, compozitia urinei se schimba: fie concentratia acestor substante este mai mare decat ar trebui, fie exista si alte componente in ea.

Printr-o analiza a urinei se pot diagnostica un numar foarte…

Slabire cu apa Sassy – 10 kg intr-o luna

Publicat pe 09 apr. 2015 at 1:03am

In intreaga lume, expertii, oamenii obisnuiti si chiar jurnalistii au creat de-a lungul timpului mai multe metode de slabit, care au dat rezultate sau, dimpotriva, nu au avut succes. Totusi, pe langa o dieta corespunzatoare si o activitate fizica regulata, a devenit destul de populara in intreaga lume, utilizarea Apei Sassy.

 

Dieta cu apa Sassy

Apa Sassy iti ofera suport sa scapi de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt, si cu efect pe termen lung. Cea care a creat aceasta apa este Cynthia Sas, o jurnalista educata. Sas a…

Paianjenii care au capacitatea de a preveni malaria

Publicat pe 09 apr. 2015 at 1:01am

Anumite afectiuni care fac mari probleme in diferite zone al Pamantului ar putea fi prevenite in moduri inedite. De exemplu, expertii spun ca persoanele care locuiesc in zonele afectate de malarie ar putea combate boala cu ajutorul paianjenilor din specia „Evarcha culicivora„.

Conform datelor unei cercetari citate de BBC, realizata de cercetatorii britanici si kenieni, acesti paianjeni, care pot sa vaneze tantari purtatori ai virusului malariei, sunt atrasi de mirosul sosetelor transpirate.

Savantii din Marea Britanie sustin ca in cadrul testelor au observat ca ciorapii purtati de oameni demonstreaza ca paianjenii, asemenea tantarilor…