Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 5, 2015

Cum se trateaza boala denumita erizipel?

Publicat pe 05 apr. 2015 at 1:05am

Erizipel este una dintre bolile de piele care afecteaza anumite persoane si care fac probleme multor oameni. Aceasta boala se manifesta ca o afectiune a pielii si este cauzata de streptococul beta hemolitic de grup A. Principala cauza pentru aceasta boala este o infectie care cauzeaza erizipelul incepe dintr-un focar nazofaringian sau printr-o rana, zgarietura deschisa a pielii.

Perioada de incubatie

Medicii sustin ca aceasta boala debuteaza dupa 2-5 zile de incubatie. Erizipelul reprezinta o boala infectioasa acuta a tegumentelor si a mucoaselor, caracterizata prin aparitia unui placard dermitic. Trebuie spus ca aceasta boala are o evolutie ciclica, precum…

Dieta cu morcovi – 6 kg in 20 de zile

Publicat pe 05 apr. 2015 at 1:03am

Dieta cu morcovi este una din dietele stricte care dau rezultate spectaculoase. Desi morcovii sunt destul de hranitori, dieta cu morcovi nu trebuie tinuta mai mult de 3 saptamani.

Dupa perioada de 3 saptamani, poti sa continui sa o urmezi 2 zile pe saptamana, iar in celelalte sa mananci normal.

Dieta cu morcovi – reguli

Regulile esentiale pentru aproape orice dieta, deci valaile si pentru dieta stricta cu morcovi sunt urmatoarele:

Renunta la consumul de alcool, indiferent ca este in cantitate mica inainte de masa. Renunta la prajeli si alimentele procesate, in special la alimentele semipreprate…

Caracteristicile unei persoane introvertite

Publicat pe 05 apr. 2015 at 1:01am

Persoanele care nu zambesc prea usor, nu au prieteni si nu socializeaza foarte des sunt apreciate drept persoane introvertite. Multi considera ca introvertitii sunt inadaptati din punct de vedere social, insa acestia ascund uneori calitati pe care ei insisi nu stiu ca le poseda.

S-a observat ca persoanele mai introvertite sunt buni ascultatori si pot sa asculta inainte de a vorbi. Expertii sunt de parere ca aceasta strategie le da voie sa intre intr-o conversatie cu mai multa incredere, fara sa se incurce sau sa nu fie siguri de ceea ce spun.

In plus, introvertitii sunt…