Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 4, 2015

3 metode specifice de crestere a stimei de sine

Publicat pe 04 apr. 2015 at 1:05am

Stima de sine este fundatia, puternica sau subreda, pe care ne construim personalitatea si ne manifestam apoi asa cum gandim si ne simtim, prin atitudine si comportament. Daca permitem, constient sau nu, stima de sine poate sa fie puternic afectata de asaltul propriei gandiri negativiste, si apoi de flagelul depresiei. Mai jos va prezentam 3 metode specifice prin care putem sa ne protejam si sa ne intarim stima de sine.

1.Riposteaza-I criticului tau interior. Unul din modurile in care ajungi sa te simti lipsit de valoare personala este creat…

Dieta cu fructe

Publicat pe 04 apr. 2015 at 1:03am

Fructele sunt ideale pentru cei care vor sa tina diete, deoarece sunt satioase, nu contin multe calorii si sunt extrem de bogate in vitamine si nutrienti. Daca te-ai hotarat sa slabesti in mod rapid si vrei sa iti si detoxifiezi corpul, o dieta cu fructe este o solutie ideala pentru asta.

Exista mai multe variante de diete cu fructe. Cea mai grea, este dieta de 3 zile in care trebuie sa mananci acelasi fruct timp de 3 zile. Desi iti garanteaza o slabire rapida si o puternica detoxifiere, aceasta dieta este extrem…

Cum se manifesta ortorexia nervoasa

Publicat pe 04 apr. 2015 at 1:01am

In zilele noastre exista multi oameni care nu mananca carne, sunt vegetarieni convinsi si consuma numai produse vegetale bio. Acestia pot ajunge in situatia sa devina pur si simplu obsedati de faptul de a manca cat mai sanatos si ii desconsidera pe cei care nu se alimenteaza la fel ca ei, izolandu-se social si avand tot mai putini apropiati in jurul lor.

De fapt, aceste persoane sufera de boala denumita ortorexia nervoasa, spun medicii.

Cei care sufera de ortorexia nervoasa sunt persoanele care au impulsul de a manca anumite alimente atunci cand sunt…