Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 3, 2015

Dinamica psihicului tau

Publicat pe 03 apr. 2015 at 1:05am

Noi cu totii gandim constant – si este bine ca o facem! Fara abilitatea de a gandi, vietile noastre ar putea parea lipsite de mare semnificatie. Este important sa realizezi ca gandesti constant. Sa nu te pacalesti singur crezand ca esti constient de acest lucru pentru ca este foarte probabil ca nu esti.

Gandeste-te un moment la respiratia ta. Pana in momentul in care ti-am atras atentia, probabil ca uitasesi de faptul ca o faci. Respiratul este ceva atat de natural si automat incat, daca nu cumva ti se intampla sa ramai fara aer, pur si simplu uiti ca respiri.

Permalink  |  Tagged with: , , ,

Dieta nocturna – slabire fara efort

Publicat pe 03 apr. 2015 at 1:03am

Fiecare dintre noi s-a imaginat la un moment dat slabind fara sport si fara sa renunte la alimentele preferate. Fiind doua onditii extrem de greu de indeplinit intr-o dieta, dar atat de dorite de oamenii din lumea intreaga, specialistii au reusit sa puna la punct dieta nocturna, o dieta pe cat de simpla, pe atat de eficienta.

Practic, dieta nocturna se bazeaza pe clasica idee de a nu manca dupa ora 19:00.

Intre ora 19:00 si 6:00 este permis doar consumul de apa. Fara ceaiuri, fara alcool si fara rontaieli. Testele facute pe voluntari, au aratat…

Artrita juvenila reumatoida

Publicat pe 03 apr. 2015 at 1:01am
Artrita reumatoida juvenila

Artrita reumatoida juvenila sau ARJ reprezinta o afectiune din perioada copilariei ce poate cauza inflamarea articulatiilor care sunt intepenite si destul de dureroase pentru cei mici. Datele statistice arata faptul ca artrita reumatoida juvenila afecteaza aproximativ un copil la 1000 de copii de 16 ani sau sub aceasta varsta, anunta portalul Health.com.

Tipuri de artrita juvenila reumatoida

Medicii spun ca exista trei tipuri de ARJ, in functie de numarul de articulatii afectate in prima jumatate de an de activitate, respectiv artrita pauciarticulara sau oligoartrita, cel mai frecvent tip, care afecteaza aproximativ…