Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 1, 2015

17 stiluri de mascare a furiei – care este al tau?

Publicat pe 01 apr. 2015 at 1:05am

Suntem invatati ca manifestarea explicita a furiei in societate nu este dezirabila. Totusi, interactiunile sociale firesti dau nastere uneori la situatii tensionate sau chiar conflicte. Deoarece multi dintre noi nu am reusit sa invatam cum sa ne exprimam si sa ne comunicam sentimentele de furie intr-un mod sanatos, astfel incat sa nu provoace daune altora dar care sa transmita fidel ceea ce simtim, suntem tentati sa ne mascam furia prin felurite comportamente pasiv-agresive.

Aceasta masca, odata consolidata, devine un stil personal , mai degraba inconstient decat constient, prin care ne manifestam mai mult sau mai…

Dieta impotriva afectiunilor cancerigene

Publicat pe 01 apr. 2015 at 1:03am

Pentru a avea parte de o viata sanatoasa este bine sa aveti mare grija la ceea ce mancati in fiecare zi. Daca sunteti interesati de ceea ce puteti face pentru a imbunatati sanatatea si pentru a te lupta cu cancerul, in cazul in care ai avut o astfel de istorie in familie, trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi. Indiferent care ar fi situatia, dietele conteaza. Unele mancaruri cresc cu adevarat riscul de a face cancer, in timp ce altele intaresc sistemul imunitar si organismul.

Expertii sunt de parere ca nu toate…

Proteina C reactiva – proprietati

Publicat pe 01 apr. 2015 at 1:01am
Proteina C reactiva – ce este

Proteina C reactiva reprezinta o proteina sintetizata in ficat, ale carei niveluri in sange cresc in inflamatie. Ea nu este insa specifica, adica nu poate indica natura sau localizarea respectivului proces inflamator. Potrivit medicilor, valorile sale normale sunt de 0-1 mg/dL sau sub 10 mg/L, crescand insa de zeci sau sute de ori in cazul unei inflamatii.

Este vorba despre un test simplu, accesibil, lipsit de riscuri, folosit de foarte multa vreme. Cu toate acestea, interesul fata de aceasta investigatie a crescut mult in ultima decada, din…