Ce faci daca suferi de palpitatii?0 Comments

Publicat in:
Etichete: cardiovascular, dureri, inima, medici, palpitatii, sfaturi, specialisti, Tratament

Multe persoane se plang ca sufera de batai neregulate ale inimii. Medicii spun ca aritmia reprezinta o neregularitate a batailor inimii, iar cauzele sunt destul de diferite: boli de inima, reactii la medicamente sau cauze naturale.

Tratament palpitatii

Tratament palpitatii

Simptomele aritmiilor – palpitatiile

Manifestarea clinica a aritmiilor sunt deseori palpitatiile. Unii dintre pacienti spun ca au parte de senzatii precum anumite “bufniri” ale inimii. Specialistii sunt de parere ca printre cauze obisnuite de palpitatii se mai numara si:

  • exercitiile fizice,
  • febra,
  • stresul si
  • consumul de alcool.

Palpitatiile – sfaturi

Pentru a putea scapa de efectul neplacut al palpitatiilor este bine sa va odihniti mai mult si sa inspirati cat mai profund, urmand ca mai apoi sa impingeti aerul in afara. In cazul in care aveti parte de astfel de senzatii, puteti umple un recipient cu apa si cu gheata si va veti cufunda capul in el 1-2 secunde, veti obtine o calmare a senzatiilor.

De asemenea, se recomanda sa beti apa rece, cu cuburi de gheata si sa sugeti incet pe cuburile de gheata. Potrivit sursei citate, sunt cateva alimente, care majoreaza riscul de a face aritmii: sucurile, ciocolata, coca-cola sau chiar pastilele de slabit. In plus, puteti avea neplaceri si ca urmare a tigarilor si a consumului de alcool, care ar putea sa va dea palpitatii.

In momentul cand sunteti stresat sau nu va alimentati in mod corect puteti avea parte de astfel de probleme.

Mancati fructe si seminte si incercati sa fiti cat mai calm!

Este bine sa mancati regulat si cat mai sanatos si sa aveti parte de alimentele care va plac. Nu va enervati si stapaniti-va calmul in situatii mai stresante.

Consumati suplimente cu magneziu, care au un rol important in echilibrarea actiunii calciului la nivelul fibrei musculare cardiace. In acest sens, mancati alune, fistic, banane, fasole sau tarate.

Bananele reprezinta si o buna sursa de potasiu, care are capacitatea de a diminua iritabilitatea fibrelor musculare cardiace.

Este bine sa nu apelati la suplimente fara sa intrebati medicul. Palpitatiile pot fi tratate si cu planta de paducel, care poate sa intareasca muschiul inimii si duce la o imbunatatire a circulatiei sangelui.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce faci daca suferi de palpitatii?

Lasă un răspuns