Anumite obiceiuri din Marea Britanie au mare influenta asupra sanatatii tale. Afla care sunt acestea si cum te ajuta0 Comments

Publicat in:
Etichete: anglia, bisuciti, ceai, energie, faina, jogging, marea britanie, obiceiuri, sport

Desi multi nu sunt de acord cu stilul de viata din Marea Britanie, totusi expertii spun ca anumite obiceiuri de aici sunt benefice pentru sanatate.

Obiceiuri sanatoase Anglia

Obiceiuri sanatoase Anglia

Bautul ceaiului la ora 17:00

De exemplu, bautul ceaiului la ora 5 dupa amiaza. De ce este acest obicei important? Specialistii sunt de parere ca ceaiul are cea mai mare concentratie de polifenoli, de peste 30% si este un antioxidant de 200 ori mai puternic ca vitamina E.

Ceaiul indeparteaza semnele de imbatranire a pielii si combate efectele radicalilor liberi. Britanicii consuma multe mere, iar acest obicei al lor este benefic pentru sanatate. Marul ajuta sa iti pastrezi greutatea, te protejeaza contra afectiunilor inimii, fiind un fruct cu multe beneficii pentru corp. Totusi, nu consumati ceaiul in combinatie cu lapte. Citeste de ce!

Biscuitii digestivi

La micul dejun, biscuitii digestivi reprezinta o buna sursa de energie datorita fainei integrale. Acestia iti pun la dispozitie vitamine, fibre, minerale, un risc mai mic de constipatie sau de cancer si infarct. Nutritionistii recomanda ca ei sa fie consumati cu ceai, branza sau dulceata pentru micul dejun.

Sportul

Desi au o clima umeda, britanicii nu se abtin sa faca sport. Chiar daca este vant sau frig, tot timpul poti vedea la Londra grupuri de opameni facand jogging sau stretching. Sportul inseamna sanatate si este bine sa stai cat mai mult timp in aer liber!

Utilizati trandafirii pentru o piele sensibila

Din cauza vremii instabile, locuitorii din Marea Britanie au descoperit secretul ingrijirii pielii sensibile si anume folosirea trandafirilor . Expertii spun ca, de pilda, trandafirii albi au rolul de a calma pielea, cei de culoare roz deschis o elibereaza de toxine, iar cei roz inchis au proprietati antioxidante si decongestionante.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Anumite obiceiuri din Marea Britanie au mare influenta asupra sanatatii tale. Afla care sunt acestea si cum te ajuta

Lasă un răspuns