Limfomul Hodgkin0 Comments

Publicat in:
Etichete:boala, bolnavi, grupa sanguina, limfom Hodgkin, Limfomul Hodkin, medici, simptome

Una dintre cele mai necrutatoare boli este cea denumita limfomul Hodgkin, afectiune cancerigena a sistemului limfatic. Aceasta afectiune fost descrisa prima data de medicul Thomas Hodgkin, in anul 1832, scrie BBC. La aceasta boala, limfomul se extinde de la o grupa ganglionara la urmatoarea, asa ca ajunge sa le cuprinda pe fiecare pe rand.

Limfomul Hodkin

Limfomul Hodkin

Medicii sunt de parere ca pot sa apara si simptome sistemice, cu cat boala este mai avansata.

Limfomul Hodgkin – Cine este cel mai afectat?

Potrivit specialistilor, boala apare mai ales la cei cu varsta intre 15-35 de ani, dar si dupa 55 de ani.

Boala este mai frecventa la barbati fata de reprezentantele sexului frumos, iar aceasta predominanta este mult mai pregnanta la varstele mici. La varsta fragede mai mult de 85% din pacienti sunt baieti.

Rata de supravietuire se diminueaza la 65% pentru limfomul Hodgkin in stadiul IV

Tratamentul acestei boli intr-un stadiu incipient va creste mult posibilitatea supravietuireii bolnavului, ajungand chiar la 90% in cazul in care tratamentul aplicat este corect, dar si daca diagnosticarea s-a facut inca din stadiul I de boala.

Potrivit medicilor, rata de supravietuire scade la 65% pentru limfomul Hodgkin in stadiul IV. Medicii recomanda pentru tratamentul acestei afectiuni radioterapie, chimioterapie sau un regim combinat.

Limfomul Hodgkin reprezinta una dintre primele boli care au raspuns la radioterapie si mai apoi la chimioterapie. Aceasta afectiune se intalneste cel mai putin in Asia, mai ales in Japonia si China.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 79.88 RONNaturalia diet natural potent 4 fiole cutie naturalia diet


Naturalia diet natural potent 4 fiole cutie naturalia diet


Indicatii:Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire premetura, impotenta sexuala.Compozitie:Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere.AdministrareSe bea o sticluta de 10 ml cu 15 minute-o ora inainte de actul sexual. se recomanda o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, pentru tratament se recomanda o cura de 16 sticlute.Precautiiprudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima.administrarea produsului concomitent cu bauturile nu este indicata.nu se recomanda adolescentilor.administrarea de lunga durata este singura si fara efecte secundare.deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai multe ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati.ActiuniProdusul are functia de a intari spiritul, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Combate sterilitatea, creste dinamica sexuala. Deoarece in urma administrarii acestul produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai mult ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati [...] 

Link-uri Sponsorizate

Limfomul Hodgkin

Lasă un răspuns