Iti pierzi echilibrul? Iata posibilele afectiuni de care poti suferi0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiune, barbati, boala, creier, echilibru, femei, japonia, RMN, savanti, studiu

Problemele cu echilibrul ar putea determina aparitia unor boli grave. Persoanele care nu sunt capabile sa stea intr-un picior si sa isi mentina astfel echilibrul ar putea sa aiba probleme din cauza unei afectiuni a creierului.

Dezechilibru - cauze

Dezechilibru - cauze

Potrivit unor studii realizate in Japonia, la Universitatea din Kyoto, imposibilitatea de a mentine echilibrul pe un picior timp de cel putin 20 de secunde ar putea fi precursoare a unui accident vascular cerebral sau al dezvoltarii bolii Alzheimer.

Savantii japonezi mai afirma ca acest aspect poate indica faptul ca, in cazul unor persoane, creierul ar putea avea probleme.

Expertii i-au supus pe participanti la teste RMN

S-a constatat ca persoanele cu astfel de probleme de echilibru prezinta un risc mai mare de a suferi de afectiuni cerebrale si declin cognitiv. Expertii din Kyoto au analizat situatia a circa 1400 de persoane, femei si barbati, cu varsta medie de 67 de ani, care au fost pusi in situatia de a-si mentine echlibrul pe un picior pentru un interval de circa un minut.

Participantii au fost supusi apoi unei analize prin rezonanta magnetica (RMN) asa incat expertii sa vada o posibila incalcare a vaselor cerebrale mici, care pot afecta fluxul de sange in creier.

Informatiile culese de savanti indica faptul ca circa 34,5% dintre cei care au avut leziuni pe vasele mici de sange au fost cei care au avut cele mai mari dificultati de echilibru.

Alte posibile cauze ale pierderii echilibrului

Alte posibile cauze ale pierderii echilibrului ar fi:

  • afectiuni sau leziuni ale urechii interne
  • insuficienta vertebrobazilara – scaderea fluxului de sange prin arterele care iriga baza creierului
  • tumora la nivelul timpanului sau metastaza cerebrala
  • infectii la nivelul urechii
  • tulburari cardiovasculare,
  • scleroza multipla,
  • convulsii,
  • spondiloza cervicala,
  • Parkinson,
  • atac de panica sau cadere de calciu.
Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 12.45 RONVisislim line gum fara zahar 10buc pachet vitaslim


Visislim line gum fara zahar 10buc pachet vitaslim

Gumele de mestecat Visislim LINE constituie cel mai dulce şi distractiv mod de slăbire şi control al greutății corporale. Acestea acționează pe principiul mesteci şi slăbeşti.  Gustul şi aspectul gumelor de mestecat nu se deosebește de cel al gumelor de mestecat cunoscute, însă acţiunea şi conţinutul lor sunt speciale. Acestea ajută la menținerea unui aspect sănătos și frumos al dinților.INGREDIENTE 

CANTITATE

în 1 drajeuExtract din frunze de ceai verde

(Camellia sinensis extract)
  4,51 mg


Extract din semințe de guarana

(Guarana Extr.)
  3,86 mg


Substanţe auxiliare: îndulcitori: xylitol, manitol, maltitol, sucraloză, acesulfam; bază de gumă; aromă naturală de lămâie; întăritor: gumă arabică; emulsificator: lecitină; umidificator: glicerol; colorant: oxid de titan; acizi: acid citric, acid malic; înveliș: ceară de carnauba, maltodextrină.Se administrază independent în scopul pierderii în greutate: 2 drajeuri de 3 ori pe zi după cele 3 mese principale. Efectul benefic se obţine mestecând 2–3 gr. din această gumă fără zahăr timp de 20 de minute, cel puţin de trei ori pe zi, după fiecare masă.
Luate independent, în scopul menținerii unei greutăți normale: 1–3 drajeuri zilnic.
Combinate cu celelalte produse Visislim: 1–3 drajeuri zilnic.
Contraindicaţii: Consumul exagerat poate avea efecte laxative! Produsul este o sursă de fenilalanină! Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate şi celor care alăptează.
[...] 

Link-uri Sponsorizate

Iti pierzi echilibrul? Iata posibilele afectiuni de care poti suferi

Lasă un răspuns