Solutia naturala pentru dureri articulare0 Comments

Publicat in:
Etichete: amestec, constipatie, dureri articulare, ghimbir, lichid, planta, pulbere

In cazul in care aveti probleme de sanatate din cauza unor dureri articulare si musculare, expertii va recomanda sa folositi o doza zilnica recomandata de 5g de ghimbir proaspat sau o lingurita cu pulbere de ghimbir.

Dureri articulare tratament naturist

Dureri articulare tratament naturist

Trebuie spus ca acestea trebuie sa fie consumate cu apa sau cu iaurt sau chiar amestecate in anumite alimente. De asemenea, daca aveti parte de dureri articulare frecvente puteti sa folositi o radacina de ghimbir pe care va trebui sa o portionati in mici bucati si sa o puneti la fiert intr-un litru de apa, timp de 60 de minute.

Va trebui sa adaugati la fiecare ceasca din aceast lichid 3 picaturi de sirop de stevia ca sa ii indulciti gustul si sa nu mai aveti parte de anumite probleme cu glicemia. Este necesar sa beti in fiecare zi cate 3 cani din acest lichid si nu veti mai avea probleme cu durerile articulare.

Aceasta planta trateaza si constipatia

In cazul in care aveti neplaceri din cauza constipatiei, trebuie sa amestecati o lingura cu pulbere de ghimbir cu o ceasca de apa plata si sa fierbeti circa cinci minute. Va trebui sa strecurati acest amestec si sa il consumati de 3 ori pe zi.

Si daca ai parte de dureri de picioare sau ai umflaturi ale membrelor inferioare, este bine sa masati zoneel cu probleme cu uleiuri pe baza de ghimbir. Ghimbirul detine proprietati antiinflamatoare si calmante si trateaza retentia de lichide, oboseala si insomnia.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Solutia naturala pentru dureri articulare

Lasă un răspuns