Planta buna pentru tratamentul bolilor hepatice si anorexiei0 Comments

Publicat in:
Etichete:alimentare, anorexie, ce contine, constipatie, drobita, flori, frunze, planta, Tratament, tratament naturist

Drobita reprezinta o planta care creste in Romania si care are frunzele ascutite la varf. Florile sale sunt de culoare galbena, iar fructul este o pastaie care contine seminte mici, sferice.

Tratament naturist ficat

Tratament naturist ficat

Pentru scopuri medicinale se foloseste de la aceasta planta partea sa aeriana inflorita. Planta aceasta infloreste la inceputul verii, in luna iunie. In vechime se utiliza pentru scopuri alimentare pastaia acestei plante.

Ce contine drobita

Drobita contine o multime de substante printre care se afla ulei volatil, alcaloizi, mucilagii, tanin, lectine, flavone, substante amare si minerale. Planta este recomandata de fitoterapeuti deoarece are un efect laxativ, cardiotonic, vasoconstrictor, sudorific, antiemetic, diuretic, precum si depurativ.

Drobita – infuzie si decoct

Pentru uzul intern, aceasta planta se poate folosi in scopul tratarii unor afectiuni hepatice, anorexie, afectiuni renale, edeme, constipatie, boli reumatice, guta, afectiuni ale splinei, colici abdominali, varsaturi sau greata.

Planta denumita drobita se poate utiliza sub forma de infuzie si decoct de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale. In cazul uzului extern, drobita se foloseste pentru tratarea unor boli reumatice sub forma de cataplasma.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 15.62 RONDelia cosmetics cameleo vopsea par herbal creme nr 05 50g buc delia cosmetics


Delia cosmetics cameleo vopsea par herbal creme nr 05 50g buc delia cosmetic
Vopsea par Herbal Creme pe baza de henna.Compozitie ideala de pigmenti si Henna naturala. Datorita faptului ca nu contine amoniac si oxidanti, vopseaua crema nu distruge parul. Vopseaua crema acopera parul cu un strat care il protejeaza de actiunea factorilor exetrni daunatori. Vopseaua crema asigura parului o culoare perfecta si o stralucire excelenta. Usor de folosit si aplicat.

Vopseaua coloranta nu este recomandata pentru scalpurile cu iritatii. Preparatul nu poate fi folosit imediat dupa o alta vopsire sau folosirea  permanentului. In aceste cazuri este recomandat sa asteptati cel putin doua saptamani. Toate decolorarile pielii care apar in urma folosirii cremei colorante pot fi usor indepartate cu ajutorul unui tampon de bumbac inmuiat in lapte demachiant. Evitati contactul cu hainele deoarece culoarea poate dura un timp indelungat, petele fiind greu de indepartat. Pentru par lung este recomandata folosirea a doua tuburi de vopsea coloranta.PACHETUL CONTINE    un tub cu crema coloranta 50 g

    manusi protectoare

    instructiuni de folosire [...] 

Link-uri Sponsorizate

Planta buna pentru tratamentul bolilor hepatice si anorexiei

Lasă un răspuns