Dieta pentru incetinirea maturizarii sau Dieta pentru 20 de ani0 Comments

Publicat in:
Etichete: 20 de ani, cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, maturizare

Corpul uman evolueaza inevitabil in functie de timp. In functie de aceasta evolutie, are si diverse necesitati. Daca esti tanara, ai mai multa energie pe care o consumi foarte rapid, asadar, ai nevoie de o alimentatie mai bogata. Daca depasesti insa o anumita varsta, energia scade, motiv pentru care si alimentatia trebuie sa fie mult mai atenta.

Dieta pentru 20 de ani

Dieta pentru 20 de ani

Daca ai intre 20 si 30 de ani, ai cateva avantaje, dar cel mai important este faptul ca metabolismul tau este foarte puternic si functioneaza foarte bine iar energia pe care o ai este foarte mare. Din aceste motive, o dieta de slabire trebuie sa fie una foarte bogata in nutrienti, care sa acopere toate necesitatile corpului. Daca vrei sa slabesti cateva kg si nu stii cum, iata o dieta perfecta pentru tine:

Dieta pentru 20 de ani – Reguli

Ca in orice dieta, pentru a avea efecte cat mai puternice, trebuie sa tii cont de niste reguli simple:

Consuma cat mai mult fier

Fierul este un element esential corpului tau, care are rolul de a pastra sangele cat mai pur. Il gasesti in verdeata, in cereale, in soia sau in cartofi.

Consuma cat mai mult calciu

Calciul iti intareste oasele si dantura si te va ajuta sa nu ai probleme cu acestea odata cu inaintarea in varsta. Consuma multe lactate, pentru ca acestea au foarte mult calciu!

Evita alcoolul

Ca in orice dieta, alcoolul este total interzis. De asemenea, e bine sa eviti sucurile acidulate sau cofeina.

Atentie la carbohidrati

Carbohidratii sunt foarte utili intr-o dieta deoarece ofera energie foarte multa. Cu toate astea, trebuie tinuti in frau, pentru ca un consum prea mare de carbohidrati poate fi daunator! Incearca sa mananci cat mai multi carbohidrati naturali, fara prajeli sau zahar procesat!

Meniu dieta pentru 20 de ani

Iata si un meniu de care poti tine cont in cazul in care te hotarasti sa slabesti cateva kg. Meniul poate tine 7 zile. In fiecare zi, poti repeta meniul, cu mici diferente:

Mic dejun: Poti manca paine neagra, suc de citrice, un ou si cateva felii de sunca.

Pranz: Carne fiarta sau la cuptor ( de preferat de pui sau vita), paine neagra si legume. Intre pranz si cina poti rontai 2 fructe.

Cina: Poti combina ce vrei, intre legume, lactate si fructe.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru incetinirea maturizarii sau Dieta pentru 20 de ani

Lasă un răspuns