O dieta de slabit ce-ti permite consumul oricarui aliment0 Comments

Publicat in:
Etichete: 5 grame, cat slabesc, cure de slabit, diete de slabire, principii

Dieta de 5 grame se recomanda doar persoanelor fara probleme majore de nutritie. Dieta de 5 grame se bazeaza pe cantarirea alimentelor inainte ca acestea sa fie consumate la masa fiind o dieta recomandata pentru persoanele cu probleme de greutate ce nu pot renunta la vechile obiceiuri alimentare.

Pentru a urma dieta de 5 grame este necesar sa va cumparati un cantar de bucatarie ce va permite sa va cantariti si alimentele solide dar si cele lichide.

Dieta de 5 grame

Dieta de 5 grame

Dieta de 5 grame – Principii

Principiul de baza este reducerea cantitatilor de alimente interzise intr-o cura de slabire, astfel sunteti nevoiti sa va cantariti fiecare aliment ce urmeaza sa fie consumat la micul dejun, pranz sau cina in mod normal.

Cantariti timp de o saptamana si notati fiecare aliment in parte impreuna cu cantitatea acestuia consumata. Urmand ca in urmatoarele saptamani sa reduceti in fiecare zi cu 5 grame din fiecare aliment preferat. Asadar, in a 8-a zi o sa ajungeti sa mancati cu 35 de grame mai putin decat initial. In a doua saptamana (ziua 8 pana la 14) reduceti doar din masa de pranz lasand la fel micul dejun si cina. In saptamana a treia (zilele 15 la 21) sa taiati din portia micului dejun cate 5 grame in fiecare zi in timp ce pranzul si cina raman la fel ca si in ziua 14.

Astfel, dieta de 5 grame se urmeaza in acest ritm, prin rotatie, scazand cate 5 grame din fiecare masa pe saptamana timp de 120 de zile. Puteti consuma orice aliment pe care il mancati deobicei dar cu conditia sa fie respectata greutatea acestuia, iar cat despre alcool este strict interzis consumul in orice cantitate fie ea cat de mica.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

O dieta de slabit ce-ti permite consumul oricarui aliment

Lasă un răspuns