Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
O dieta de slabit ce-ti permite consumul oricarui aliment - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

O dieta de slabit ce-ti permite consumul oricarui aliment0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Dieta de 5 grame se recomanda doar persoanelor fara probleme majore de nutritie. Dieta de 5 grame se bazeaza pe cantarirea alimentelor inainte ca acestea sa fie consumate la masa fiind o dieta recomandata pentru persoanele cu probleme de greutate ce nu pot renunta la vechile obiceiuri alimentare.

Pentru a urma dieta de 5 grame este necesar sa va cumparati un cantar de bucatarie ce va permite sa va cantariti si alimentele solide dar si cele lichide.

Dieta de 5 grame

Dieta de 5 grame

Dieta de 5 grame – Principii

Principiul de baza este reducerea cantitatilor de alimente interzise intr-o cura de slabire, astfel sunteti nevoiti sa va cantariti fiecare aliment ce urmeaza sa fie consumat la micul dejun, pranz sau cina in mod normal.

Cantariti timp de o saptamana si notati fiecare aliment in parte impreuna cu cantitatea acestuia consumata. Urmand ca in urmatoarele saptamani sa reduceti in fiecare zi cu 5 grame din fiecare aliment preferat. Asadar, in a 8-a zi o sa ajungeti sa mancati cu 35 de grame mai putin decat initial. In a doua saptamana (ziua 8 pana la 14) reduceti doar din masa de pranz lasand la fel micul dejun si cina. In saptamana a treia (zilele 15 la 21) sa taiati din portia micului dejun cate 5 grame in fiecare zi in timp ce pranzul si cina raman la fel ca si in ziua 14.

Astfel, dieta de 5 grame se urmeaza in acest ritm, prin rotatie, scazand cate 5 grame din fiecare masa pe saptamana timp de 120 de zile. Puteti consuma orice aliment pe care il mancati deobicei dar cu conditia sa fie respectata greutatea acestuia, iar cat despre alcool este strict interzis consumul in orice cantitate fie ea cat de mica.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 53.86 RONPediakid bebe gaz picaturi 60ml flacon ineldea


Pediakid bebe gaz picaturi 60ml flacon ineldea

Pediakid Bébé Gaz x 60 ml este un supliment alimentar pe bază de Mușetel,Tei, Fenicul, Mentă, Roiniță, sub formă de picături pentru diluat în apă sau lapte care ameliorează confortul intestinal al celor mici. Bogat in fibre, feniculul este un bun digestiv si vermifug, fiind remarcat pentru proprietatile sale antiseptice naturale si pentru capacitatea sa de absorbtie a gazelor intestinale. Feniculul prezinta o intensa utilizare in tratarea si prevenirea indigestiilor, balonarilor, enterocolitelor, a colicilor bebelusilor sau constipatiei, produsele pe baza de fenicul calmand durerile si eliminand starea inconfortabila atat a adultilor, cat si a celor mici. In plus, feniculul, este si o sursa de vitamina C, vitamina C, fier, magneziu, potasiu, zinc, seleniu si mangan, conferindu-i proprietati nutritive ce participa la intarirea organismului.

Pediakid Bébé Gaz are o formulă special concepută pentru asigurarea unui confort digestiv optimal la bebeluși, bazată pe asocierea între fibre bifidogene și ingrediente din plante (Mușetel,Tei, Fenicul, Mentă, Roiniță) recunoscute pentru eficiența dovedită împotriva balonărilor și a colicilor.
Modalitatea de utilizare: se poate administra pe cale orală începând de la vârsta 4 luni, sau la recomandarea medicului ori farmacistului.

- administrare între mese, oricând în timpul zilei: puneti 40 picături (1ml) în 100ml apă minerală( fara gaz), sau

- administrare în timpul mesei: puneți 40 picături (1ml) în biberonul cu 100ml lapte

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Dupa reconstituire, soluția trebuie consumată de preferință în maxim o oră de la preparare, sau timp de 12 ore dacă se păstrează la frigider.
Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o laptele matern, laptele praf, sau o soluție de rehidratare. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.
Ingrediente: apă purificată, sirop de Agave (Agave Americana) 20%, glicerină vegetală, extract hidroglicerinat de plante 6,9% (fructe de Fenicul, Flori de tei, Flori de mușetel, Mentă, Roiniță) fibre de Acacia (Acacia Senegal) ; agent vâscozitate: gumă de guar; corector aciditate, acid citric.

Modalitatea de prezentare: Pediakid Bébé Gaz x 60 ml.[...] 

Link-uri Sponsorizate

O dieta de slabit ce-ti permite consumul oricarui aliment

Lasă un răspuns