Dieta contra celulitei0 Comments

Publicat in:
Etichete: celulita, cure de slabire, diete, diete de slabit, meniu, principii, reguli

Cand vine vorba de slabire, cea mai mare problema a femeilor este celulita. Din pacate, nu tot timpul, odata cu kilogramele date jos va disparea si celulita, motiv pentru care iti prezentam o dieta care va elimina o mare parte din celulita si te va slabi intr-un mod natural.

Celulita este o disfunctionare a organismului nostru. Aceasta se manifesta prin inflamarea celulelor adipoase si cresterea in volum a celulelor de grasime cu pana de 60 de ori. Celulita se gaseste mai frecvent la persoane supraponderale, insa este des intalnita si la persoane slabe.

Iata o dieta si cateva reguli care te pot tine departe de celulita:

Dieta contra celulitei

Dieta contra celulitei

Dieta contra celulitei – reguli

  1. Mananca cat mai multe fructe si legume proaspete;
  2. Elimina carbohidratii dupa ora 19%. Inainte de culcare, corpul tau isi incetineste activitatea nemaiputand sa proceseze asa cum trbuie carbohidratii;
  3. Renunta pe cat posibil la fainoase, prajeli, sucuri acidulate, tutun, alcool si dulciuri;
  4. Incearca sa consumi cat mai multe alimente care au reputatia de a arde grasimi precum broccoli, varza, telina, ardei gras, ceapa, praz, ridichi sau patrunjel;
  5. Fa cat mai mult sport!

Daca reusesti sa respecti regulile de mai sus, mai mult de 60% din regim este realizat, practic ai un regim sanatos. Daca vrei un exemplu concret, iata un tip de regim facut special pentru inlaturarea celulitei. Dieta impotriva celulitei tine o saptamana, timp in care poti sa slabesti maxim 3 kilograme, dar ai avantajul ca, in urma acestei alimentatii, sa se reduca celulita.

Micul dejun poate consta in fiecare zi in acelasi meniu: suc de ananas sau grepfruit, o felie de paine si o lingurita de miere.

Meniu dieta contra celulitei

Luni

Pranzul va fi format dintr-o salata verde cu putin cascaval, o salata de cruditati, 50 de grame de paine integrala si 200 g compot de ananas. Cina poate fi constituita din 500 g supa crema de legume, 100 g carne la gratar si o felie de paine integrala. Pentru desert poti opta pentru o salata de fructe cu accent pe grepfruit si ananas.

Marti

Pentru pranz poti opta pentru 200g peste la cuptor, 50 g orez, 100 grame salata si 200 g ananas. La cina poti manca 2 oua fierte tari, 150 g salata cruditati, 1 felie de paine si un grepfruit.

Miercuri

Pentru pranz poti opta pentru 50 g orez, 150 grame salata cruditati, o felie de paine si ananas iar la cina poti savura piept de pui cu legume la gratar ( 150 si 200 g) si 1 felie de ananas.

Joi

Joi te poti delecta cu paste asezonate cu sos de rosii, insa nu mai mult de 50 g, 100 g salata de cruditati si salata de fructe proaspete.

Vineri

Vineri la pranz vei manca 100 g cartofi fierti, 50 g porumb, 150 g rosii si o lingurita de ulei. De asemenea, poti manca o felie de paine si 2 citrice. Pentru cina poti opta pentru 150 g peste la gratar, 250 grame varza, paine neagra si de asemenea, 2 citrice.

Sambata

La pranz vei manca 100 grame sunca afumata, 200 grame morcovi rasi, 1 felie de paine si o banana iar la cina vei manca o supa de legume si un ardei umplut cu verdeata si branza de vacute.

Duminica

Duminica ai dreptul sa iti alegi oricare din primele 6 zile si sa o repeti.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta contra celulitei

Lasă un răspuns