La ce este folositoare tamaita0 Comments

Publicat in:
Etichete:beneficii, ceai de mexic, folositoare, proprietati, sanatate, substante, tamaita, Tratament, ulei, viermi intestinali

Tamaita este una dintre plantele care au calitati medicale de exceptie, fiind o planta erbacee originara din America Centrala.

Beneficii tamaita

Beneficii tamaita

In trecut, aceasta planta se mai numea si ceai de Mexic. La tamaita, radacinile sunt destul de mari, iar tulpina are circa 80 cm in perioada de maxima vegetatie. Florile de tamaita sunt de culoare verzuie, iar planta infloreste pentru 5 luni pe an, din iunie si pana in luna octombrie.

Ce contine tamaita

Tamaita are un miros foarte placut si se cultiva ca planta ornamentala.

In scop terapeutic se pot folosi varfurile cu flori, precum si semintele. Conform Care2.com, aceasta planta contine substante precum: flavone, ulei volatil, cimol, limonen, izolimonen. In plus, cel mai important compus este ascaridolul, denumit si ulei de chenopodiu. Acest ulei este toxic, sustin expertii.

Tamaita – Cum te ajuta

Conform fitoterapeutilor, cea mai importanta utilizare a uleiului de chenopodiu este aceea de a trata viermii intestinali.

De asemenea, preparatele de tamaita sunt recomandate si in aplicatii terapeutice pentru tratarea afectiunilor:

  • articulare,
  • reumatismale sau a
  • aciditatii gastrice reduse.
Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 70.00 RONPurasana afin-american (cranberry) bio 30 cps 360 mg flacon biovita


Purasana afin-american (cranberry) bio 30 cps 360 mg flacon biovita
Supliment alimentar bazat pe o singura planta.
Flacon cu 30 capsule vegetale
INDICATII: - Sustine buna functionare a tractului urinar - Imbunatateste functia excretorie a rinichilor - Ajuta la scaderea aderentei bacteriilor la peretii uretrei si ai vezicii urinare - Ajuta la eliminarea disconfortului urinar Mod de utilizare:
Se recomanda cate 1 capsula pe zi.
Avertizari: Contraindicat in caz de alergie la aspirina, gastrita atrofica, diabet, hipoclorhidrie, litiaza renala. Femeile insarcinate trebuie sa ceara avizul medicului inainte de administrare. Poate interactiona cu anticoagulante (Warfarina), inhibitori ai pompei de protoni (Omeprazol), blocanti ai receptorilor histamici de tip II (Cimetidina, Ranitidina) la administrare concomitenta.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Importator si distribuitor:  PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net  [...] 

Link-uri Sponsorizate

La ce este folositoare tamaita

Lasă un răspuns