Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 30, 2015

S-a descoperit gena care declanseaza cancerul mamar!

Publicat pe 30 mart. 2015 at 1:05am

Cancerul mamar reprezinta o afectiune care are o incidenta destul de mare in lumea intreaga in randul femeilor. Savantii din Marea Britanie din cadrul Wellcome Trust Sanger Institute din Marea Britanie au anuntat ca au reusit sa gaseasca gena care declanseaza una dintre cele mai agresive forme de cancer mamar.

Specialistii britanici afirma ca aceasta descoperire sa aduca noi tratamente pentru a combate aceasta afectiune. Conform Health.com, descoperirea oamenilor de stiinta britanici are in vedere cancerul mamar triplu negativ, o boala foarte greu de tratat.

Cancerul mamar triplu…

Ai auzit de ultima metoda de slabit? Dieta cu clorofila te poate ajuta!

Publicat pe 30 mart. 2015 at 1:03am

Dieta cu clorofila este ultima moda in materie de slabit la Hollywood. Se stie foarte bine ca vedetele de la Hollywood dau tonul cand e vorba de retete de slabire. Asa s-a intamplat si in cazul acestei diete. Aceasta a devenit foarte repede populara deoarece a fost mediatizata intens.

Ce este clorofila si cum te ajuta

Clorofila este extractul din plante care da culoarea acestora si le ajuta la fotosinteza. Cercetatorii au descoperit ca, daca este diluata cu apa si este consumata, aceasta da energie corpului,creste numarul de celule rosii din sange si…

Planta buna pentru tratamentul bolilor hepatice si anorexiei

Publicat pe 30 mart. 2015 at 1:01am

Drobita reprezinta o planta care creste in Romania si care are frunzele ascutite la varf. Florile sale sunt de culoare galbena, iar fructul este o pastaie care contine seminte mici, sferice.

Pentru scopuri medicinale se foloseste de la aceasta planta partea sa aeriana inflorita. Planta aceasta infloreste la inceputul verii, in luna iunie. In vechime se utiliza pentru scopuri alimentare pastaia acestei plante.

Ce contine drobita

Drobita contine o multime de substante printre care se afla ulei volatil, alcaloizi, mucilagii, tanin, lectine, flavone, substante amare si minerale. Planta este recomandata de fitoterapeuti deoarece are…