Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 29, 2015

Spray pentru curatarea urechilor

Publicat pe 29 mart. 2015 at 1:05am

Igiena urechilor este un aspect foarte important care te poate tine departe de anumite probleme. Multi oameni au dificultati din cauza ca nu stiu pur si simplu cum sa isi curete urechea. Daca nu vreti sa aveti astfel de probleme trebuie sa tineti cont de cateva reguli.

Rolul cerumenului

Pentru a impiedica patrunderea agentilor patogeni in urechea interna, exista un mecanism de autoaparare si anume secretia de cerumen.

Cerumenul are rolul de a proteja urechea, avand totodata si rol de autocuratare, prin eliminarea celuleor moarte care au fost rezultate din procesul de regenerare a…

Dieta Gesta sau Dieta de weekend

Publicat pe 29 mart. 2015 at 1:03am

Dieta Gesta a fost creata de dieteticianul Madeleine Gesta si este o dieta de slabit care, initial, a fost dedicata vedetelor care aveau nevoie sa slabeasca rapid. Aceasta a fost insa adoptata usor si de publicul larg. Efectele acestei diete sunt vizibile, ajungandu-se la o slabire de pana la 3 kg in doar 2 zile.

Dieta Gesta se bazeaza pe alimente bogate in proteine, calciu si vitamine, cu rolul de a da energie corpului.

Dieta Gesta – Reguli In fiecare zi se mananca 3 mese Nicio masa nu are voie sa depaseasca jumatate de kg de mancare Apa este…

Programele de screening reprezinta o solutie pentru afectiunile psihice severe

Publicat pe 29 mart. 2015 at 1:01am

Afectiunile de ordin psihic sunt cele care produc multe probleme oamenilor din lumea in care traim. Acestea apar ca urmare a unor conditii stresante de viata, a unor factori genetici sau a modului de viata.

Astfel, cei care sufera de boli mintale precum schizofrenia si boala maniaco-depresiva pot trai cu 10-15 ani mai putin decat media.

Aceasta este concluzia la care au ajuns savantii din Marea Britanie. Acestia au analizat 30.000 de pacienti prin intermediul inregistrarilor medicale electronice. Expertii au constatat ca multi dintre oameni isi pierd…