Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 26, 2015

Planta pentru combaterea florei microbiene intestinale

Publicat pe 26 mart. 2015 at 1:05am

Mataciunea reprezinta o planta care creste si in tara noastra alaturi de alte locuri de pe continentul european. La noi, aceasta planta creste in zone umede, pe langa mlastini si are o tulpina inalta de circa 2 metri.

La aceasta planta frunzele sunt lanceolate, opuse, iar florile au culoarea rosie- violacee, sunt lungi si infloresc din iunie pana in septembrie.

Ce contine mataciunea

Conform expertilor, din punct de vedere chimic, aceasta planta contine galo-taninuri, salicarina, hidroxid feric, substante de natura flavonoidica, pigmenti antocianici, colina, glucoza, amidon, substante…

Dieta pentru 30 de ani

Publicat pe 26 mart. 2015 at 1:03am

Daca ai trecut de varsta de 30 de ani, nu mai esti o adolescenta iar corpul tau nu mai reactioneaza la fel ca la 20 de ani. Arderile se fac mai greu iar factorii externi sunt altii, asadar, exista posibilitatea sa iei in greutate.

Primul lucru pe care trebuie sa il pui la punct pentru a evita asta sau pentru a da jos kg in plus, este alimentatia. Alimentatia ideala difera foarte mult in functie de varsta. La 30 de ani, trebuie sa inveti sa iti…

Prostata – Tratament naturist

Publicat pe 26 mart. 2015 at 1:01am

Problemele cu prostata apar si se manifesta la barbati si ca urmare a unor stari puternice de stres prin care trece omul respectiv. In urma unor cercetari realizate in SUA s-a observat ca mai mult de 6 din 10 dintre barbatii care au depasit varsta de 60 de ani se confrunta cu hiperplazie benigna de prostata.

Simptome

Medicii sunt de parere ca aceasta afectiune se manifesta prin:

urinari dese, infectii urinare si disconfort in timpul mictiunii. Prostata: tratament naturist

Potrivit specialistilor, exista si un remediu pentru prostata si anume extractul de Serenoa repens din…