Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 24, 2015

Cum te comporti cand te infurii

Publicat pe 24 mart. 2015 at 1:05am

Modul in care ne relationam la furie este ceea face intreaga diferenta, emotia in sine fiind un semnal de alarma ca ceva nu este in acord cu noi si ceea ce consideram potrivit. In consecinta, exista doua scenarii diferite si depinde de noi insine pe care il alegem.

Scenariul problematic urmeaza o schema instinctuala si predictibila. O anumita situatie are loc si este perceputa de noi ca fiind neplacuta. Daca cedam pur si simplu emotiei de furie aceasta devine coplesitoare si preia controlul organismului nostru. Creierul “se inchide” si se focalizeaza pe aceasta informatie distructiva si, in timp ce incearca sa o proceseze, in…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Dieta de 8 ore

Publicat pe 24 mart. 2015 at 1:03am

O slabire intr-un termen cat mai scurt este visul oricarui om care isi doreste sa slabeasca. De cele mai multe ori insa, o slabire rapida vine la pachet cu riscuri in ceea ce priveste sanatatea, care s-ar putea sa nu merite efortul.

David Zinczenko si Peter Moore au reusit sa puna bazele unei diete care promite o slabire rapida, fara infometare pe termen lung si fara riscuri in ceea ce priveste sanatatea. Aceasta dieta poarta denumirea de dieta de 8 ore si presupune ca alimentatia dintr-o zi sa se petreaca in interval de 8 ore, restul de 16 ramanand pentru digestie.

Epididimita – simptome, cauze, tratament

Publicat pe 24 mart. 2015 at 1:01am

Epididimita este una dintre bolile care afecteaza multi barbati in intreaga lume. Aceasta reprezinta inflamatia epididimului – un tub lung si rasucit, pozitionat deasupra si posterior de fiecare testicul, care are rolul de a depozita sperma.

Medicii sustin ca deseori se intampla ca aceasta inflamatie sa se extinda si asupra testiculelor din cauza apropierii anatomice a organelor.

Simptome epididimita

Aceasta boala apare brusc, pacientul acuzand durere la nivelul jumatatii scrotului in care se afla epididimul afectat.

La pacientii care sufera de aceasta afectiune, durerea se resimte pana la nivelul zonei cuprinse intre coapsa si sold.

Jumatatea de scrot afectata isi mareste…