Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 23, 2015

Cum sa iti intaresti stima de sine

Publicat pe 23 mart. 2015 at 1:05am

In cazul depresiei, dar si in general, sentimentele experimentate nu sunt fapte. Te poti intreba: Pot intelege ca depresia mea provine din gandurile negative pentru ca viziunea mea asupra vietii se schimba dramatic cand starea mea de spirit se imbunatateste. Dar daca gandurile mele sunt atat de distorsionate cum de ma tot pacalesc mereu? Pot totusi sa gandesc la fel de clar si de realist ca oricare persoana, asa ca daca ceea ce imi spun este irational de ce pare sa fie atat de corect?

Studiu: Cat de nocive sunt sucurile indulcite?

Publicat pe 23 mart. 2015 at 1:03am

Sucurile indulcite in mod artificial fac rau corpului uman. In urma unor studii recente, s-a observat ca peste 33.000 de decese reprezinta o consecinta directa a diabetului, 44.000 a bolilor de inima si 6.000 a cancerului. Savantii din SUA, de la Universitatea din Boston, Harvard au anuntat ca exista indicii serioase ca multe afectiuni grave sunt generate si de un consum ridicat de sucuri.

Conform Health.com, cercetatorii americani sunt de parere ca cele mai multe decese cauzate de consumul ridicat de sucuri se inregistreaza in Mexic, tara care se situeaza in topul celor mai mari consumatori de sucuri carbogazoase.

Tratament tromboza venoasa profunda

Publicat pe 23 mart. 2015 at 1:01am

Tromboza venoasa profunda este una dintre afectiunile care fac probleme multor persoane la o anumita varsta.

Simptome tromboza venoasa profunda Edeme

Medicii sustin ca tromboza venoasa profunda cauzeaza simptome minime, iar in cazul in care acestea se manifesta pot include edeme, care pot fi generalizate la nivelul membrului afectat sau localizate de-a lungul vasului de sange afectat, ce va avea un aspect de cordon inflamat si poate fi simtit la palpare.

Temperatura la nivelul gambelor

In plus, se va observa o majorare a temperaturii locale la nivelul gambelor, precum si aparitia unei stari dureroase acolo sau…