Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 22, 2015

De ce nu este normala senzatia de frig la anumite persoane?

Publicat pe 22 mart. 2015 at 1:05am

Senzatia de frig se poate manifesta ca urmare a mai multor cauze. Unele dintre ele au grad de periculozitate crescut, fiind vorba despre afectiuni grave de care poti suferi, altele mai putin periculoase. Senzatia de frig poate fi cauzata si de alimentele pe care le consumi, dar si de anumite proceduri medicale prin care ai trecut de curand.

Haideti sa vedem care sunt cauzele senzatiilor de frig si ce puteti face pentru a le inlatura!

Senzatia de frig si cancerul

Bolnavii care au fost diagnosticati cu cancer in faza terminala au senzatia permanenta de…

Sfaturi de dieta pentru mesele la restaurant

Publicat pe 22 mart. 2015 at 1:03am

Viata agitata din aceste zile, stresul, jobul care te tine la birou pana la ore tarzii, te determina deseori sa iei decizia de a manca in oras. Totusi, cat este de sanatoasa o masa in oras si ce ar trebui sa faci asa incat sa eviti problemele corporale, daca nu iti prepari tu singur hrana?

Expertii in nutritie sunt de parere ca mesele in oras sunt inamicul dietei tale, insa cu putin efort, poti avea grija de silueta ta. Iata cateva sfaturi pentru a evita ingrasarea cand ajungi sa mananci in oras.

ADHD – Cum iti poti majora puterea de concentrare

Publicat pe 22 mart. 2015 at 1:01am

Felul in care ne achitam de jobul zilnic sau de diverse sarcini este important pentru evolutia noastra si pentru starea de echilibru pe care ne-o dorim. Totusi, exista situatii cand anumite persoane constata ca sunt distrate si nu se mai pot concentra la treburile zilnice de la job sau cele casnice.

Medicii spun ca in acest caz este foarte posibil sa ai probleme ca urmare a afectiunii denumita ADHD sau a sindromului deficitului de atentie.

Simptome ADHD

Acesta reprezinta o tulburare de comportament care se manifesta prin imposibilitatea unei persoane de a se concentra asupra a ceea ce…