Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 21, 2015

Gandirea pozitiva nu este de ajuns. Afla ce sa faci pentru o viata fericita!

Publicat pe 21 mart. 2015 at 1:05am

Una dintre cele mai simple modalitati de a intelege natura deloc daunatoare a propriei tale gandiri si sa te detasezi un pic de de ea este sa incepi sa o compari cu visatul. Aproape fiecare dintre noi a avut experienta nefericita a unui cosmar. In timp ce se intampla pare ca este foarte real, dar cand te trezesti realizezi ca nu a fost decat un vis. Si ce altceva este visatul decat gandirea in timpul somnului? Asta este. Cand dormi inca produci ganduri. Aidoma gandurilor de peste zi aceste ganduri de noapte creeaza, la randul lor, un raspuns emotional care la randul lui poate fi unul infricosator.

[caption id=”attachment_21100″ align=”aligncenter”…

Sfaturi de slabire dupa 40 de ani

Publicat pe 21 mart. 2015 at 1:03am

Timpul trece, iar oamenii inainteaza in varsta si apar problemele de sanatate. Odata ce a trecut de varsta de 40 de ani o femeie este mai predispusa sa acumuleze kilograme, insa cu toate acestea exista cateva metode de a slabi sau de a-ti mentine greutatea cat mai constanta.

Expertii sustin ca producerea de hormoni incepe sa se diminueze dupa varsta de 45 de ani si inceteaza dupa 50 de ani, iar in acel moment apare riscul de a acumula kilograme, mai ales la nivelul abdomenului.

Iata cateva reguli elementare care iti vor oferi un bun ajutor sa te mentii si chiar sa scapi de 2-3 kilograme.

[caption id=”attachment_21119″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Sfaturi slabire…

Tratament pentru sindromul Wolf-Parkinson-White

Publicat pe 21 mart. 2015 at 1:01am

Sindromul Wolf-Parkinson-White este una dintre bolile care afecteaza oamenii si al carui diagnostic se pune de catre medic in baza efectuarii unui EKG, electrocardiograma. Aceasta afectiune reprezinta, de fapt, o anomalie a activarii electrice cardiace.

Sindromul Wolf-Parkinson-White – Simptome si diagnostic

Aceasta boala poate sa nu fie insotita de vreun simptom si poate fi descoperita in mod intamplator cu ocazia unei electrocardiografii de rutina, efectuata de medicul specialist.

In contextul unui astfel de examen clinic un expert va putea constata la pacient o temperatura scazuta, transpiratie, hipotensiune, existenta unui puls mai rapid, dar si aparitia unor zgomote…