Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 19, 2015

Modalitati de a-ti controla gandurile negative si depresia

Publicat pe 19 mart. 2015 at 1:05am

Gandurile negative si depresia pot afecta multe persoane, insa trebuie sa stiti ca exista modalitati prin care puteti scapa de ele si va puteti transforma viata in bine. Mai jos va prezentam cateva modalitati de a va controla gandurile negative si, in consecinta, potentiala depresie.

Vizualizeaza!

Ai stat vreodata langa un rau si ai privit la frunzele care pluteau linistite pe el? Este un act terapeutic in sine. Fiecare frunza este independenta de cealalta dar ramane totusi legata de raul care o poarta.

Poti sa urmaresti fiecare frunza care trece prin inaintea ta pana cand nu o mai poti zari. Este un proces foarte impersonal. Ce…

Diete: Este sau nu nociva scaderea brusca in greutate?

Publicat pe 19 mart. 2015 at 1:03am

Persoanele care vor sa scape de kilograme fac eforturi deosebite in fiecare zi pentru a urma cu strictete o anumita dieta si isi controleaza aproape tot timpul stilul alimentar. Nutritionistii spun ca dietele-soc, cele care te fac sa slabesti in cateva zile sau cateva saptamani pot avea, totusi, mai multe efecte benefice decat s-a estimat pana in acest moment.

O cercetare realizata in SUA si publicata in revista The Lancet arata faptul ca multi oameni, cand doreau sa scape de kilograme, primeau recomandari de la medici sa faca acest…

Planta care te scapa de pietre la rinichi

Publicat pe 19 mart. 2015 at 1:00am

Una dintre plantele cu efecte medicinale uimitoare asupra corpului uman este cea denumita Chanca Piedra sau Stonebreaker, respectiv „spargator de piatra”. Planta aceasta este originara din valea Amazonului, din zona tropicala. Expertii o recomanda pentru tratarea pietrelor la rinichi, dar si pentru relaxarea musculaturii tractului urinar si biliar.

Potrivit Care2.com, aceasta planta este foarte utila pentru corpul uman deoarece elimina usor calculii renali. Cercetarile au indicat faptul ca Chanca Piedra nu are o actiune directa asupra calculilor renali, ci reduce calciul urinar, responsabil de formarea pietrelor…