Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 18, 2015

De ce se imbolnavesc mai greu oamenii frumosi?

Publicat pe 18 mart. 2015 at 1:05am

Frumusetea nu este numai un punct de atractivitate al unei persoane, ci are toate sansele sa protejeze un barbat sau o femeie mai atragatoare fata de o persoana mai putin draguta.

In urma unor studii care au fost realizate in SUA in cadrul Universitatii din Cincinnati s-a ajuns la concluzia ca frumusetea sau gradul de atractivitate al oamenilor poate fi apreciat drept un indicator al starii de sanatate, anunta BBC.

Cei care sunt mai atragatori din punct de vedere fizic au sanse mai mici sa sufere din cauza astmului, a hipertensiunii si a…

Dieta germana sau Schimbarea metabolismului in 2 saptamani

Publicat pe 18 mart. 2015 at 1:03am

Daca te-ai hotarat sa slabesti si vrei sa nu te mai ingrasi dupa aceea, iti recomandam dieta germana, o dieta grea, dar eficienta. Dieta germana a fost realizata, pentru prima oara, de catre un cunoscut institut de nutritie din Germania, Max Plank.

Cat dureaza dieta germana

Dieta germana dureaza 14 zile si reuseste sa iti regleze metabolismul, in asa fel incat daca o respecti in totalitate, dupa cele 14 zile kilogramele se vor lipi mult mai greu de tine.

Regulile dietei germane

Principala regula de care trebuie sa tii cont este ca nu ai voie sa consumi…

O noua metoda de corectare a vederii

Publicat pe 18 mart. 2015 at 1:01am

Predispozitia genetica si nu numai, poate face ca multi tineri sa aiba vicii de refractie: miopia, hipermetropia, astigmatismul. In acest moment, de pilda, in tara noastra, circa 30% dintre locuitori, mai ales tineri, tineri au probleme din cauza miopiei.

Specialistii sustin ca in scopul efectuarii corectiei viciilor de refractie au existat pana acum 3 variante si anume:

ochelarii, lentilele de contact si chirurgia refractiva.

Oamenii miopi pot fi satisfacuti de portul continuu al ochelarului, dar este incontestabil si faptul ca ochelarul influenteaza calitatea vietii, mai ales in situatiile in care ochelarul nu mai ajuta, viciul de…