Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 17, 2015

Ce faci daca suferi de palpitatii?

Publicat pe 17 mart. 2015 at 1:05am

Multe persoane se plang ca sufera de batai neregulate ale inimii. Medicii spun ca aritmia reprezinta o neregularitate a batailor inimii, iar cauzele sunt destul de diferite: boli de inima, reactii la medicamente sau cauze naturale.

Simptomele aritmiilor – palpitatiile

Manifestarea clinica a aritmiilor sunt deseori palpitatiile. Unii dintre pacienti spun ca au parte de senzatii precum anumite “bufniri” ale inimii. Specialistii sunt de parere ca printre cauze obisnuite de palpitatii se mai numara si:

exercitiile fizice, febra, stresul si consumul de alcool. Palpitatiile – sfaturi

Pentru a putea scapa de efectul neplacut al palpitatiilor este bine sa va odihniti mai mult…

O dieta ultra rapida de 30 de zile

Publicat pe 17 mart. 2015 at 1:03am
Reguli in dieta ultra rapida

Cele mai multe diete fulger extreme de promitatoare par un vis indepartat, insa pot deveni realitate daca urmezi cu strictete regimul alimentar impus.

Dieta ultra rapida te ajuta sa scapi usor de surplusul kilogramelor intr-un timp destul de scurt. Incepe dieta in prima zi a saptamanii pentru a tine mai usor evidenta ei si respecta cele trei mese principale.

Iata esalonarea ei pe cele 7 zile ale saptamanii:

Meniu dieta ultra rapida Luni

Micul dejun trebuie sa fie alcatuit din branza slaba de vaca si lapte degresat, pranzul sa contina piept de…

Cum sa scapi de depresie

Publicat pe 17 mart. 2015 at 1:01am
Depresia la nivel mondial

Este important sa stii ca sute de milioane de oameni din intreaga lume sunt afectati de tulburarile mintale, de comportament, neurologice si utilizarea substantelor. De exemplu, estimarile facute de OMS in 2002 au aratat ca, la nivel global, 154 milioane de oameni sufera de depresie si ca prognozele vorbesc de cresteri semnificative. Crezi ca de atunci numarul a scazut sau a crescut?

Sunt multe alte tulburari ce afecteaza sistemul nervos sau produc complicatii neurologice. Un studiu de caz al OMS arata ca, la nivel mondial, aproximativ 877.000 de oameni pe an se sinucid. Unu din patru pacienti care viziteaza serviciile de sanatate are cel putin o…