Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 15, 2015

Floarea pasiunii, planta cu efect relaxant

Publicat pe 15 mart. 2015 at 1:05am

Floarea Pasiunii sau Passiflora este o planta care a fost utilizata de ani buni pentru capacitatea sa de relaxare a corpului uman. Aceasta planta ofera un bun suport celor care au probleme cu somnul. Aceasta planta este originara din America de Sud.

Din frunzele sale se poate obtine un ceai cu efecte relaxante, care poate fi consumat pentru a obtine un somn linistit. Pentru a va prepara acest ceai, aveti nevoie de o mana de frunze sau flori uscate.

Pentru

Regimul de slabit urmat de Teo Trandafir

Publicat pe 15 mart. 2015 at 1:03am
Alimente interzise in regimul urmat de Teo Trandafir carnea grasa sau impanata de porc, vita, miel (ceafa, cotlet, costite, jambon, carne tocata, mici) toate produsele tip fast-food carnatii si salamurile toate branzeturile fermentate toate dulciurile toate produsele de patiserie sucurile de fructe orice bautura alcoolica fructele uscate, alunele, semintele, smochinele, alunele, maslinele toate produsele tip aperitiv : covrigei, chips, popcorn, sticks-uri cartofii prajiti, buletele de cascaval fructele dulci (banane , struguri, rodii, mango, pere, prune, cirese) Alimente permise in cantitate limitata

Alimente permise in cantitate limitata (max. 2 potrii/zi din aceasta categorie)

painea (o portie = o felie) pastele fainoase, orez, mamaliga (o portie = 1 ceasca…

Cum sa iti controlezi furia

Publicat pe 15 mart. 2015 at 1:01am

FÚRIE, furii, s. f. Stare de extremă iritare; mânie nestăpânită; violență. ◊ Loc. adv. Cu furie = extrem de furios; cu putere mare, nestăvilită. ♦ Fig. (Rar) Dorință puternică, patimă, pornire nestăpânită. înverșunare, mânie, (rar) înfuriere, (pop. și fam.) năduf, (pop.) îndrăcire, năbădăi (pl.), obidă, oțăreală, oțărâre, (înv. și reg.) scârbă, (reg.) năvârlii (pl.), pandalii (pl.), (înv.) toană, (fig.) turbare.

Functiile benefice ale furiei

Furia este un energizant. Ne da vigoare, mobilizeaza resursele corpului pentru auto-aparare si ne asigura prezenta in situatii dificile. Ne ajuta sa facem fata unui conflict oferindu-ne energia necesara unei lupte. Furia, aidoma altor emotii, este un instrument de avertizare al corpului. Ne ofera informatii esentiale despre…