Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 13, 2015

3 modalitati de imbunatatire a vietii la nivel subconstient

Publicat pe 13 mart. 2015 at 10:33am

Gandirea pozitiva are un impact major in succesul fiecarui om atat pe plan personal cat si profesional. In viata de zi cu zi, exista multe cazuri care se incheie in mod contrar asteptarilor noastre. Mai mult decat atat, aceste situatii ne influenteaza in mod negativ generand stari mai putin placute precum apatie, demotivare sau indignare.

Va prezentam 3 modalitati de imbunatatire a vietii la nivel subconstient, ajutandu-va sa va schimbati modul in care ganditi!

Propozitii de genul „Ar trebui…”.

Te straduiesti sa te motivezi spunandu-ti: „Ar trebui sa fac asta”, „Trebuie sa fac astalalta”. Aceste propozitii te…

De ce este importanta o sedinta de terapie cu un expert psiholog?

Publicat pe 13 mart. 2015 at 1:05am

Cel putin o data in viata orice om ar putea apela la un expert psiholog, care are rolul de a-l ajuta sa depaseasca anumite situatii mai dificile cu care se confrunta acesta. Terapia efectuata de un psiholog are din ce in ce mai mult succes mai ales in randul tinerilor de astazi, care au probleme cu jobul sau chiar in familie, atunci cand se pune problema unui divort, de pilda.

Expertii sunt de parere ca in momentul cand iti vei impartasi gandurile cele…

6 exercitii pentru arderea grasimilor

Publicat pe 13 mart. 2015 at 1:03am

Exercitiile fizice incluse intr-un complex de gimnastica speciala contribuie la eliminarea grasimilor din organism si reduc efectele nedorite ale celulitei.

Arderea grasimilor – Exercitiul 1

Stati drept. Lasati un picior mai in spate, indreptati genunchiul. Celalalt picior indoiti-l. Aplecati-va putin in fata si puneti-va ambele maini una peste alta pe genunchi. Tineti-va spatele drept 10-20 de secunde. Faceti acelasi exercitiu cu celalalt picior. Repetati de zece ori.

Exercitii celulita – Exercitiul 2

Stati drept si intindeti-va miinile in fata. Faceti zece genuflexiuni lente. Acest exercitiu stimuleaza circulatia sangvina.

Arderea grasimilor – Exercitiul 3

Intindeti-va pe spate si inspirati. Intindeti-va miinile…