Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 10, 2015

Un nou antibiotic cu eficienta mare

Publicat pe 10 mart. 2015 at 1:05am

Piata medicamentelor se afla intr-o continua dezvoltare, iar companiile din acest domeniu fac eforturi pentru a scoate pe piata acele pastile de care multi pacienti chiar au neaparata nevoie. Potrivit BBC, un nou antibiotic, denumit „Teixobactin”, care are o mare eficienta impotriva unor bacterii care au dezvoltat rezistenta la alte tratamente, a fost realizat de savantii din SUA si Germania, ca urmare a unor teste extrem de complexe, derulate de-a lungul a catorva ani.

Cercetatorii au efectuat mai multe teste pe diverse animale si afirma ca in cazul in…

Dieta contra celulitei

Publicat pe 10 mart. 2015 at 1:03am

Cand vine vorba de slabire, cea mai mare problema a femeilor este celulita. Din pacate, nu tot timpul, odata cu kilogramele date jos va disparea si celulita, motiv pentru care iti prezentam o dieta care va elimina o mare parte din celulita si te va slabi intr-un mod natural.

Celulita este o disfunctionare a organismului nostru. Aceasta se manifesta prin inflamarea celulelor adipoase si cresterea in volum a celulelor de grasime cu pana de 60 de ori. Celulita se gaseste mai frecvent la persoane supraponderale, insa este des intalnita si la persoane slabe.

Iata o dieta si cateva reguli care te pot tine departe de celulita:

[caption id=”attachment_20966″ align=”aligncenter” width=”300″ caption=”Dieta contra…

Solutia naturala pentru dureri articulare

Publicat pe 10 mart. 2015 at 1:01am

In cazul in care aveti probleme de sanatate din cauza unor dureri articulare si musculare, expertii va recomanda sa folositi o doza zilnica recomandata de 5g de ghimbir proaspat sau o lingurita cu pulbere de ghimbir.

Trebuie spus ca acestea trebuie sa fie consumate cu apa sau cu iaurt sau chiar amestecate in anumite alimente. De asemenea, daca aveti parte de dureri articulare frecvente puteti sa folositi o radacina de ghimbir pe care va trebui sa o portionati in mici bucati si sa o puneti la fiert intr-un litru…