Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 6, 2015

Cat de nocive sunt alunitele prezente pe suprafata corpului tau

Publicat pe 06 mart. 2015 at 1:05am

In istorie, multe alunite au fost considerate fie sexy, fie dizgratioase. La reginele-faraon din Egiptul antic, asa cum a fost frumoasa Cleopatra, alunita de deasupra buzelor sale era un semn al frumusetii supreme.

Totusi, important este daca aceste alunite pot deveni cancerigene si nocive pentru sanatatea ta. Prezenta unor alunite pe suprafata corpului tau poate sa insemne existenta unor probleme de sanatate. Deseori, multi oameni isi fac probleme daca au pe corpul lor alunite care ies in relief, insa medicii ne anunta ca cele similare unei pete sunt mult…

Importanta fibrelor in alimentatia ta

Publicat pe 06 mart. 2015 at 1:03am

Pentru corpul uman, fibrele joaca un rol deosebit de important in mentinerea sanatatii. In urma unor cercetari, specialistii britanici au observat ca pentru fiecare 7 grame de fibre consumate, riscul de accident vascular cerebral se diminueaza cu circa 7 procente. Mai mult, consumul regulat de fibre reduce tensiunea arteriala si regleaza nivelul de colesterol din organism.

Conform savantilor din cadrul Facultatii de Medicina de la Universitatea Leeds din Marea Britanie, este necesar sa mancati zilnic cat mai multe fibre. Consumul zilnic de alimente bogate in fibre, precum cerealele integrale, fructele proaspete, legumele…

Anumite obiceiuri din Marea Britanie au mare influenta asupra sanatatii tale. Afla care sunt acestea si cum te ajuta

Publicat pe 06 mart. 2015 at 1:01am

Desi multi nu sunt de acord cu stilul de viata din Marea Britanie, totusi expertii spun ca anumite obiceiuri de aici sunt benefice pentru sanatate.

Bautul ceaiului la ora 17:00

De exemplu, bautul ceaiului la ora 5 dupa amiaza. De ce este acest obicei important? Specialistii sunt de parere ca ceaiul are cea mai mare concentratie de polifenoli, de peste 30% si este un antioxidant de 200 ori mai puternic ca vitamina E.

Ceaiul indeparteaza semnele de imbatranire a pielii si combate efectele radicalilor liberi. Britanicii consuma multe mere, iar acest obicei al lor…