Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie 2, 2015

Arunci zatul de cafea? Iata la ce il poti folosi

Publicat pe 02 mart. 2015 at 1:05am

Probabil cele mai apreciate tehnici de preparare a cafelei sunt „la ibric” si „la filtru”. Insa, cati dintre noi refolosesc zatul de cafea ulteior?

Astazi va prezentam 6 utilizari practice ale zatului de cafea!

Elimina mirosurile neplacute

Puneti intr-un tifon una – doua linguri de zat de cafea uscat si plasati saculetul astfel obtinut fie in frigider, fie in camara pentru a scapa de mirosurile neplacute. Desfunda scurgerea de la chiuveta si deasemenea elimina eventualele mirosuri neplacute: doua linguri de zat impreuna cu doua cani de apa fiarta…

O dieta de slabit ce-ti permite consumul oricarui aliment

Publicat pe 02 mart. 2015 at 1:03am

Dieta de 5 grame se recomanda doar persoanelor fara probleme majore de nutritie. Dieta de 5 grame se bazeaza pe cantarirea alimentelor inainte ca acestea sa fie consumate la masa fiind o dieta recomandata pentru persoanele cu probleme de greutate ce nu pot renunta la vechile obiceiuri alimentare.

Pentru a urma dieta de 5 grame este necesar sa va cumparati un cantar de bucatarie ce va permite sa va cantariti si alimentele solide dar si cele lichide.

Dieta de 5 grame – Principii

Principiul de baza este reducerea cantitatilor de alimente…

Boala Chagas, simptome si tratament

Publicat pe 02 mart. 2015 at 1:01am

Una dintre bolile care sunt transmise de catre insecte se numeste Chagas, fiind supranumita si „noua SIDA a Americii”. Aceasta afectiune se transmite prin intermediul insectelor din specia Triatome. Acestea pot sa introduca parazitul denumit Trypanosoma in sangele unui om.

Cum se transmite Chagas

Potrivit unor studii recente, boala se raspandeste prin transfuziile de sange sau chiar pe cale fetala, de la mama la copil. Cazul unui copil american din statul Virginia, in varsta de doi ani, este destul de cunoscut. Potrivit Business Insider, micutul este primul caz din Statele Unite care a fost diagnosticat cu…