Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

martie, 2015

Noul test de sange care iti arata cat vei trai

Publicat pe 31 mart. 2015 at 1:05am

Exista cercetatori care sunt preocupati sa afle date despre cat de mult va trai un om si ce fel de boli va avea parte acesta de-a lungul vietii sale. Savantii din cadrul King College din Londra au reusit, in urma unor cercetari ample, sa afle ce fel de „amprenta” chimica se gaseste in sange. Prin intermediul ei, pot sa estimeze care va fi durata de viata a unui om si de ce fel de boli va suferi acesta in timpul vietii.

Potrivit datelor publicate de Care2.com,…

Top 6 alimente cu care slabesti

Publicat pe 31 mart. 2015 at 1:03am

Cu siguranta iti doresti sa mananci doar alimente care, daca se poate, sa te slabeasca instant. Spre norocul celor care au probleme cu greutatea, aceste alimente chiar exista si o data consumate, duc la cresterea rapida a arderilor grasimilor.

Iata un top 6 al celor mai bune alimente, cand vine vorba de arderea grasimilor:

Alimente pentru slabire: Ceaiul verde

Antioxidantii din acest ceai intretin sanatatea celulara si ajuta la o scadere moderata in greutate. Este recomandat sa bei 5 cesti de ceai verde pe zi, pentru a avea efect asupra taliei.

Alimente…

Tratament hematomielie

Publicat pe 31 mart. 2015 at 1:01am

Una dintre afectiunile care face probleme de sanatate multor tineri este cea denumita hematomielia, care inseamna de fapt sangerarea de la nivelul maduvei spinarii. Aceasta boala se manifesta la tineri dupa un traumatism vertebromedular.

Simptome

Hematomielia poate sa fie si consecinta unor malformatii vasculare sau a vasculitei produse de poliarterita nodoasa sau lupus eritematos sau chiar a afectiunilor hemoragice.

Expertii sunt de parere ca aceasta hemoragie se manifesta la nivelul umflaturii cervicale. Printre simptomele hematomieliei se afla faptul ca aceasta boala debuteaza foarte brusc, printr-o hemoragie medulara. Pacientul simte o durere mare in zona membrelor superioare, iar mai…

S-a descoperit gena care declanseaza cancerul mamar!

Publicat pe 30 mart. 2015 at 1:05am

Cancerul mamar reprezinta o afectiune care are o incidenta destul de mare in lumea intreaga in randul femeilor. Savantii din Marea Britanie din cadrul Wellcome Trust Sanger Institute din Marea Britanie au anuntat ca au reusit sa gaseasca gena care declanseaza una dintre cele mai agresive forme de cancer mamar.

Specialistii britanici afirma ca aceasta descoperire sa aduca noi tratamente pentru a combate aceasta afectiune. Conform Health.com, descoperirea oamenilor de stiinta britanici are in vedere cancerul mamar triplu negativ, o boala foarte greu de tratat.

Cancerul mamar triplu…

Ai auzit de ultima metoda de slabit? Dieta cu clorofila te poate ajuta!

Publicat pe 30 mart. 2015 at 1:03am

Dieta cu clorofila este ultima moda in materie de slabit la Hollywood. Se stie foarte bine ca vedetele de la Hollywood dau tonul cand e vorba de retete de slabire. Asa s-a intamplat si in cazul acestei diete. Aceasta a devenit foarte repede populara deoarece a fost mediatizata intens.

Ce este clorofila si cum te ajuta

Clorofila este extractul din plante care da culoarea acestora si le ajuta la fotosinteza. Cercetatorii au descoperit ca, daca este diluata cu apa si este consumata, aceasta da energie corpului,creste numarul de celule rosii din sange si…