Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Planta utila pentru tratarea negilor - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Planta utila pentru tratarea negilor0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Tratarea negilor – Una dintre plantele cu capacitate medicinala este aliorul, o planta care poate fi intanita in Romania in zonele umede, pe pajisti, dar si pe camp. Aliorul a avut parte de multe intrebuintari in medicina, fiind folosit in trecut pentru tratarea negilor si buretilor sau pistruilor.

In trecut, aceasta planta fiarta se punea in legaturi contra durerilor de cap. De asemenea, se putea consuma cu apa calda ca purgativ, insa era folosita si pentru dureri reumatice, sau rani pe trupul bolnavilor.

Tratarea negilor

Tratarea negilor

In ziua de astazi, se utilizeaza putin ca planta medicinala pentru ca s-au descoperit altele cu efecte mai puternice in afectiunile la care se folosea si care nu sunt toxice. Potrivit expertilor, aceasta planta contine substante ca latex, guma, rasini, uleiuri grase si eterice, tanin, dar si albumina.

Planta pentru tratarea negilor are rolul unui revulsiv extern

Specialistii in fitoterapie spun ca aliorul se poate utiliza pentru tratarea micozelor si este foarte util in tratarea eczemelor.

Are rolul unui revulsiv extern si poate sa stimuleze toate secretiile digestive. Specialistii sunt de parere ca aliorul poate sa inhibe dezvoltarea bacteriilor intestinale patogene. Expertii atrag atentia ca aceasta planta este otravitoare. asa ca se va consuma pentru uz intern cu mare atentie, iar semintele sale pot chiar sa ucida un om.

Pentru tratarea unor negi, aceasta planta se poate folosi prin aplicarea sa locala, sub forma unui latex, care se poate obtine din frunzele sale proaspete.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 1.63 RONSly diet ciocolata cappuccino 25g buc sly nutritia


Sly diet ciocolata cappuccino 25g buc sly nutritia
Cu o aromă puternică, tabletele fără zahăr cu cappuccino îți vor încânta simțurile.

Având îndulcitor, tabletele  pot fi consumate şi de persoanele cu diabet zaharat echilibrat, în cadrul unui plan de regim, sub supravegherea medicului.

Cantitate netă : 25 g. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Planta utila pentru tratarea negilor

Lasă un răspuns