Corpul tau are prea multe toxine? Iata cum iti poti da seama…0 Comments

Publicat in:
Etichete: corp, nivel, organism, semne, simptome, toxine

Toxinele, consumul alimentelor nepotrivite, prea putin timp pentru somn sau faptul ca nivelul de stres este unul foarte mare, toate stau in calea realizarii echilibrului necesar organismului. Daca simti ca ceva nu este in regula cu tine, atunci verifica nivelul toxinelor din organism si preintampina eventualele probleme mai grave.

Iata cum iti poti da seama ca in organismul tau exista o cantitate mult prea mare de toxine…

Toxinele din organism

Toxinele din organism

Nivelul de toxine din organism

Scaunele zilnice

Corpurile noastre au nevoie sa elimine reziduuri in fiecare zi. Asta include cel putin un scaun pe zi. Daca nu eliberezi gunoiul acumulat in organsim, atunci toxinele sunt reabsorbite inapoi in fluxul sanguin si pot crea haos.

Sfat: Daca ai probleme cu constipatia, incearca sa bei mai multa apa, sa faci exercitii si miscare, si iei un probiotic de buna calitate sau sa sorbi un ceai de plante cum ar fi cel din frunze de siminichie.

Respiratie urat mirositoare

Halitoza, cunoscuta drept respiratie urat mirositoare, poate nu doar ruina o intalnire perfecta cu persoana iubita, insa mai poate sa ii spuna acesteia ca esti toxic. Respiratia urat mirositoare poate proveni de la bacteriile din gura ce elibereaza produsi secundari cauzand mirosuri. Acest simptom iti mai indica si faptul ca ficatul si colonul tau au dificultati in eliminarea toxinelor.

Sfat: Poti incepe sa utilizezi o unealta pentru razuitul limbii, cu scopul de a elimina excesul de bacterii si fungi ce ar putea sa captuseasca limba. De asemenea incearca reimprospatarea cu plante precum patrunjelul si coriandrul, care sunt niste detoxifianti extraordinari ai ficatului. Acesta este un motiv pentru a le utiliza ca si garnitura.

Te deranjeaza mirosurile

Mirosurile te deranjeaza adesea? Daca descoperi ca ai reactii puternice la mirosuri precum parfumurile sau fumul, s-ar putea sa ai o suprasarcina de toxine. De multe ori devenim sensibili la mirosurile ambientale cand ficatul are probleme in eliminarea variatelor toxine din corp. Cand aceste trasee de detoxifiere sunt blocate, corpurile devin sensibile si simturile noastre amplificate, provocand reactii precum durerile de cap si greturile.

Sfat: Intareste-ti ficatul cu plante precum radacina de papadie si armurariul (sylibum marianum), ambele putand fi consumate sub forma de ceai. Ai mai putea incerca una dintre practicile mele favorite de detoxifiere: impachetarea cu ulei de ricin. Aceasta metoda veche, dar buna, este o excelenta unealta ce ajuta si la alinarea mai putin placutelor simptome rezultand de la detoxifierea prea rapida.

Nu reusesti sa-ti diminuezi greutatea

Exista multe motive pentru rezistenta la pierderea in greutate. Hormoni dezechilibrati, consumarea alimentelor gresite pentru corpul tau, si supraincarcarea de toxine se gasesc printre aceste motive. Toxine precum dioxinele, PCB-urile(policlorurile de bisfenoli), si multe pesticide sunt lipofile (literalmente „iubitoare de grasimi”), ceea ce inseamna ca, in corpurile noastre, ele sunt stocate in celulele grase. Cand corpul este supraincarcat cu ele, poate parea imposibil sa elibereze greutatea suplimentara.

Sfat: Asigura-te ca propriul corp elibereaza in mod adecvat toxinele. Aceasta inseamna amplificarea abilitatii naturale a corpului de a se detoxifia si a-si gasi echilibrul. A face o purificare sau o detoxifiere sigura este de ajutor, dar reducerea expunerii tale la toxine este mai mult decat importanta.

Alege alimente curate, organice si asigura-te ca transpiri, elimini normal excrementele, te hidratezi si respiri bine in fiecare zi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Corpul tau are prea multe toxine? Iata cum iti poti da seama…

Lasă un răspuns