Top 7 alimente cu care slabesti0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, cele mai bune, sanatoase, slabire, slabit, top

Multe persoane sunt supraponderale, obeze sau doar se confrunta cu problema „am cateva kilograme in plus„. Daca si tu te numeri printre ele, trebuie sa stii ca pentru a slabi nu trebuie sa tii diete stricte care sa te priveze de nutrienti necesari organismului. Daca intr-adevar vrei sa slabesti, trebuie sa inveti sa te controlezi. In principiu, orice aliment dauneaza intr-un fel sau altul, daca este consumat in exces.

Totusi, trebuie sa stii ca slabirea sanatoasa are loc datorita stilului de viata si alimentatiei echilibrate si corecte. Asadar, renunta pe cat este posibil la fast-food, la alimentele procesate, la cele care contin zahar, sare si grasimi saturate. Nu uita, schimbarea trebuie sa aiba loc treptat, pentru ca organismul sa se poata obisnui cu noul stil de viata.

Top alimente de slabit

Top alimente de slabit

Iata care sunt cele 7 alimente care te vor ajuta sa slabesti…

Cereale integrale

La micul dejun, axeaza-te pe cereale integrale. Acestea sunt bogate in carbohidrati, fibre, antioxidanti si fitonutrienti. Ce poti consuma: orez brun, orez salbatic, grau, ovaz, orz, secara.

Mere

Merele sunt foarte bogate in apa si contin pectina, care ajuta celulele sa nu absoarba grasimea din alimentele consumate. Limiteaza-te la un mar pe zi pentru a nu te ingrasa.

Peste

Carnea de peste este foarte bogata in proteine si grasimi bune. Aceasta contine si leptina, hormonul considerat a fi inamicul nr. 1 al grasimii. Acesta influenteaza direct metabolismul, ajutand in procesul de ardere corecta a caloriilor.

Ceai verde

Ceaiul verde este bautura care accelereaza cel mai mult nivelul metabolismului, mai exact cu 4%. Consuma o cana de ceai neindulcit (optional, cu o felie de lamaie) dimineata, in loc de cafea.

Grapefruit

Vitamina C continuta de grapefruit ajuta la accelerarea metabolismului. Grapefruit-ul scade nivelul insulinei gradual, astfel prevenind depunerea lipidelor in organism. In plus, contine calorii negative, adica organismul arde mai multe calorii pentru a digera grapefruit-ul decat are acest fruct.

Carne slaba

Carnea slaba contine proteine care au efect termogenic, acest lucru ajutand ca in procesul de digestie sa fie arse cu 30% mai multe calorii decat atunci cand nu se consuma carne.

Ardei iute rosu

Acestia contin capsaicina, un component activ care iti incalzeste corpul si il ajuta sa arda mai multe calorii decat in mod normal. Il poti consuma crud, gatit sau ca boia.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 7 alimente cu care slabesti

Lasă un răspuns