Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Vrei picioare cat mai tonifiate? Iata ce trebuie sa faci - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Vrei picioare cat mai tonifiate? Iata ce trebuie sa faci0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Persoanele care vor sa ramana sanatoase cat mai mult timp, ar trebui sa faca sport o perioada cat mai indelungata de timp. Printre sporturile recomandate pentru tonifierea organismului uman se afla:

  • pedalatul pe bicicleta,
  • joggingul si
  • inotul.
Tonifierea picioarelor

Tonifierea picioarelor

Tonifierea musculaturii picioarelor

Expertii afirma ca tonifierea musculaturii picioarelor nu este atat de dificila precum pare, iar in cazul in care o persoana si-a dorita sa aiba picioare subtiri si tonifiate, aceasta poate sa urmeze un program de exercitii care o vor ajuta sa ajunga la rezultatul dorit.

De aceea, este bine sa te plimbi in pas moderat pentru a putea sa ai picioare frumoase si puternice. De exemplu, una dintre cele mai importante reguli spune ca trebuie sa te misti cat mai mult, in fiecare zi.

Mersul pe jos

Se stie ca mersul pe jos face picioarele foarte tinere si frumoase, asa ca este bine sa mergi cat de mult poti. Expertii sustin ca daca vei face o plimbare in pas moderat, vei putea sa iti pui in circulatie sangele si iti vei tonifica musculatura picioarelor. Specialistii spun ca de aceea, trebuie sa alternezi mersul in pas moderat cu joggingul si cu urcarea treptelor, pentru a obtine efecte mult mai bune.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 23.35 RONPlantextrakt polygemma nr.16 - plamani 50ml flacon plantextrakt


Plantextrakt polygemma nr.16 - plamani 50ml
Respiratorii, Astm Boronsic, Bronsita, Catar nazal, faringian, bronsic,Tabagism

emfizem pulmonar, astm bronsic, PlantExtrakt, plamani, POLYGEMMA,bronsita, capacitate respiratorie

Produs de: PlantExtrakt
Susţine activitatea pulmonară

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Alun, muguri de Castan comestibil si mlădiţe de Mur

Actiune:
-Ajută la refacerea elasticităţii ţesutului pulmonar
-Creşte capacitatea respiratorie
-Stimulează eritropoieza
-Efect antispastic, antiinflamator şi cicatrizant la nivel pulmonar
-Susţinere pulmonară a fumătorilor şi a persoanelor expuse la noxe respiratorii.

Compozitie:
-Extractul gemoterapic din muguri de Alun este antiscleros cu acţiune pe ţesutul pulmonar, ajutând la refacerea elasticităţii acestuia, cu recomandare în emfizem pulmonar, scleroză  pulmonară, astm bronşic, bronşite cronice; mare detoxifiantal organismului - acţiune de eliminare a cataboliţilor toxici la nivel respirator, recomandat pentru susţinerea pulmonară la fumători şi persoane expuse la noxe respiratorii profesionale.
-Extractul din mlădiţe de Mur este antiscleros, creşte capacitatea respiratorie, util şi în faza de fibroscleroză a parenchimului pulmonar
-Extractul din muguri de Castan comestibil are o acţiune de reechilibrare hidrică a organismului, ajută la ameliorarea circulaţiei venoase, capilare şi limfatice şi are efect antispastic (dovedit în tusea spastică).

Administare:
La adult se recomandă administrarea a 2 ml de 3 ori pe zi, diluaţi în puţină apă, înainte de mese – cure de 1-2 luni, repetate la nevoie.

Prezentare: 50ml
[...] 

Link-uri Sponsorizate

Vrei picioare cat mai tonifiate? Iata ce trebuie sa faci

Lasă un răspuns