Cum poti slabi cu XBody0 Comments

Publicat in:
Etichete: Body Fit Bucuresti, Bodyfit, EMS, Floreasca, Militari, oferta, slabire cu XBODY, slabirea cu EMS, slabirea cu XBODY, studio EMS, studio XBODY, XBODY

Slabirea cu XBody reprezinta ultimul trend in materie de slabire si tonifiere. Visul de a avea un corp frumos, sanatos, cu musculatura bine conturata dintr-unul este greu de realizat fara a depune efort considerabil. Cu toate acestea, tehnologia revolutionara XBody isi face prezenta din ce in ce mai pregnant in vietile noastre.

Daca nu ai auzit pana acum de XBody, acesta este punctul de plecare. Daca esti deja un cunoscator sau ai testat deja slabirea cu XBody sau tehnologia EMS, nu te opri din cititul acestui articol. Vei afla principalele beneficii ale acestei slabiri si vei descoperi ce oferta speciala ti-am pregatit.

Oferta XBODY

Ce este XBODY?

Inainte de toate, XBody este un aparat conceput in Ungaria, ce are la baza tehnologia EMS. Aceasta tehnologie EMS a fost folosita, la inceput, in spitale pentru recuperarea pacientilor cu paralizii totale sau partiale, a celor aflati in coma sau a celor operati pe coloana. Ulterior, tehnologia EMS a fost utilizata de catre sportivii de performanta pentru efectuarea antrenamentelor.

In ziua de azi, tehnologia EMS ce sta la baza XBody este folosita si pentru:

  • recuperare medicala,
  • recuperare post-natala,
  • tratarea si eliminarea celulitei,
  • combaterea osteoporozei,
  • slabirea rapida si sanatoasa,
  • tonifierea ocorpului.

Cate calorii arzi

Cu XBody slabesti si iti tonifici corpul de cinci ori mai repede decat daca ai merge la sala traditionala. O sedinta dureaza 20 de minute, timp in care poti pierde pana la 500 Kcal, insa muschii tai continua sa arda calorii inca 24-48 de ore ulterior antrenamentului, timp in care mai poti pierde aprox. 1,500 – 2,000 Kcal. Per total, in urma unei sedinte de antrenament arzi pana la 2,500 de calorii.

Este important de mentionat faptul ca, pe perioada unui antrenament la BodyFit Bucuresti, esti insotit(a) de cei mai buni antrenori personal cu care vei lucra. Electrostimularea musculara (EMS) are efecte benefice mai ales daca este folosita impreuna cu alte tehnici sau diete de slabire. Din acest motiv, primesti GRATUIT, dieta de slabit care te va ajuta pe parcursul procesului de slabire si tonifiere.

9 Beneficii XBody

  1. Poti face 2 sedinte x 20 min./saptamana (full EMS workout),
  2. antrenamentele sunt personalizate, in functie de obiectivele tale si de problemele de sanatate, in cazul in care acestea exista. Beneficiezi de asistenta din partea unui antrenor personal pe durata celor 20 min.,
  3. schimbari vizibile pot fi obtinute cu noul concept Xbody in numai 4-6 sedinte,
  4. in cele 20 min. angrenezi toate grupele musculare,
  5. primesti, GRATUIT, dieta de slabit conceputa de nutritionistul nostru,
  6. reduci tesutul adipos, celulita si obtii o tonifiere rapida,
  7. in timpul antrenamentului poti arde pana la 500 calorii insa, after burning (12h-24h) sau procesul de ardere de dupa, ajunge pana la 1,500 – 2,000 de calorii, obtinand o scadere, mai mare decat la sala, in greutate si in centimetri
  8. iti reactivezi si modifici RAPID metabolismul,
  9. elimini sau reduci durerile de spate corectand, totodata, postura.

Saloane XBody Bucuresti

Body Fit Bucuresti:

Body Fit Berceni– Sos. Berceni nr. 3, bl. 2, parter, sect. 4, Bucuresti
Body Fit Calea Mosilor – Calea Mosilor nr. 203, bl. 10, parter, sect. 2, Bucuresti

Oferta XBODY – Profita de Reducerea de Pret

BodyFit Bucuresti ti-a pregatit o surpriza de proportii!
Beneficiaza de DISCOUNT-ul special de pana la 40%!

ATENTIE!
Oferta este limitata si este special conceputa pentru tine, in calitate de abonat Corpul-Uman.com!

Forum XBody

Daca vrei sa impartasesti pareri, impresii si rezultate despre antrenamentul XBody, poti utiliza forumul XBody, dand clic aici!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum poti slabi cu XBody

Lasă un răspuns