Ai pielea deshidratata? Iata cele mai eficiente trucuri0 Comments

Publicat in:
Etichete: deshidratare, deshidratata, piele, sfaturi, trucuri

Pielea este clasificata ca fiind uscata, grasa sau o combinatie intre cele doua posibilitati (mixta).

Trebuie sa stiti ca exista o diferenta importanta intre o piele uscata si una deshidratata. Pielii uscate ii lipseste grasimea, in timp ce pielii deshidratate ii lipseste umiditatea.

Sfaturi piele deshidratata

Sfaturi piele deshidratata

Grasimea si umiditatea sunt importante pentru mentinerea echilibrului pielii

Lipsa oricareia dintre cele doua poate face pielea sa arate pamantie si sa imbatraneasca rapid. Deshidratarea face ca pielea sa arate si mai ridata.Cauzele comune ale pielii uscate sunt: structura genetica si cea hormonala.

Pielea deshidratata apare cand dieta este lipsita de nutrienti, aportul de apa neadecvat, climatul in care traiesti este uscat sau utilizezi produse cosmetice dure pline de chimicale. Stresul este inca un factor major de agravare a fenomenului.

Exista, insa, si vesti bune! Atat pielea uscata cat si cea deshidratata pot beneficia de o ingrijire simpla, facuta acasa. Iata 5 trucuri care, daca sunt urmate regulat, pot sa va transforme pielea degradata intr-una stralucitoare, asa cum va doriti!

Sfaturi piele deshidratata

  • Nu utiliza apa fierbinte la dusul sau baia ta – aceasta inlatura grasimile naturale ale pielii, facand-o sa devina chiar si mai uscata si deshidratata. Bucura-te de un dus cu apa calduta.
  • Incepe sa bei apa mai des: ajuta celulele pielii sa se regenereze.
  • Exfoliaza-ti pielea mai des: asta ajuta pielea sa scape de celulele moarte si sa se reinnoiasca.
  • Utilizeaza acasa un umidificator. Incalzirea centrala iti tine de cald, dar si inlatura umezeala din aer, lasand pielea uscata si iritata.
  • Dubleaza efectul hidratarii prin utilizarea unui ulei facial sub crema hidratanta: beneficiezi de dubla hidratare externa pentru o perioada mai indelungata.
Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ai pielea deshidratata? Iata cele mai eficiente trucuri

Lasă un răspuns