Dieta cu salata verde te ajuta sa slabesti 7 kg in 11 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, cura de slabit, dieta, dieta de slabire, salbire, slaata verde

Salata verde este un aliment extrem de apreciat pe intreaga perioada a verii, mai ales de catre doamnele si domnisoarele care doresc sa slabeasca sau sa isi mentina greutatea corpului.

Salata verde este o leguma fara prea multe calorii, dar foarte bogata in nutrienti, astfel ca, o portie de salata verde combinata cu alte legume, precum rosii sau castraveti, este mai mult decat hranitoare.

Dieta cu salata verde

Dieta cu salata verde

Etapele dietei de detoxifiere cu salata verde

Dieta cu salata verde (vezi aici si reteta de salata recomandata de Carmen Bruma) se tine pe o perioada de maxim 14 zile si se respeta cateva etape.

Prima etapa a dietei cu salata verde

Prima etapa tine doua zile si se manifesta prin faptul ca doar la micul dejun se va consuma salata verde proaspata. In salata se mai poate adauga marar, patrunjel si suc de lamaie. Salata nu se consuma inainte de a se consuma o cana de apa la temperatura camerei.

Etapa a doua a dietei cu salata verde

Etapa a doua intra in prim-plan cina care inseamna exact acelasi lucru cu micul dejun. Ca si la micul dejun, si la cina vei consuma o salata verde, alaturi de marar, patrunjel si doua linguri de lamaie. Si aceasta a doua etapa tine tot doua zile.

Etapa a treia a dietei cu salata verde

Etapa a treia a dietei cu salata verde este deja una un pic mai drastica, avand in vedere ca se va consuma salata verde pe tot parcursul zilei, mic dejun, masa de pranz si cina. Se pot adauga aceleasi ingrediente pentru un gust mai placut. Nu exista restrictii in ceea ce priveste cantitatea de salata verde. Etapa a treia se tine 3 zile.

Etapa a patra a dietei cu salata verde

Din etapa a patra se incearca revenirea la normal. Practic, aceasta este identica cu etapa a doua, cea in care la micul dejun si la cina se va servi timp de 3 zile doar salata verde in combinatia amintita.

Etapa a cincea a dietei cu salata verde

Etapa a cincea este cea din urma si se tine pana atingeti fie 11 zile, fie 14 zile, in functie de greutatea pe care doresti sa o dai jos sau cat iti mai permite organismul. Iar aceasta este identica cu prima etapa, practic, doar la micul dejun vei consuma salata verde.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu salata verde te ajuta sa slabesti 7 kg in 11 zile

Lasă un răspuns