S-a descoperit care este cea mai buna metoda de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete:cea mai buna, cura de slabire, diete de slabit, metoda de slabit, slabire

Inca mai astepti ziua in care sa te apuci serios sa lucrezi la rezolutiile tale pentru 2015? Gandeste-te ca a trecut o luna din 2015 si ai face bine sa slabesti, daca aceasta ti-ai propus si in acest an. Metode de slabire exista, trebuie doar sa mai ai si tu vointa. Si, conform noilor studii, trebuie sa mai fii atenta la ceva…

Descopera care este cea mai buna metoda de slabit, la care nu te-ai fi gandit niciodata!

Cea mai buna metoda de slabit

Cea mai buna metoda de slabit

O metoda inedita de a slabi eficient

Se pare ca relatiile pe care le ai (amoroase si de familie) au un impact urias asupra greutatii tale, a modului in care slabesti sau te ingrasi. Pentru a demonstra acest lucru, cercetatorii Universitatii Waterloo din Canada au masurat inaltimea si greutatea unui grup de femei implicate in studiu. Mai mult, le-au intrebat cum se simt in legatura cu corpurile lor.

Cinci luni mai tarziu, le-au intrebat daca au avut certuri serioase cu prietenii, familia sau iubitii, facand legatura cu greutatea lor. Dupa inca trei luni, au verificat din nou daca greutatea sau respectul de sine al femeilor implicate in studiu s-au schimbat in vreun fel fata de inceputul studiului.

In mare, toate participantele s-au ingrasat. Da, ai citit bine. Interesant este ca metoda de slabit pare sa functioneze invers, cand vine vorba de parerea celor pe care ii iubesti. Astfel, femeile carora nu le pasa prea tare de greutatea lor la inceputul studiului au fost cele mai influentate de parerile venite de la familie si iubiti in acest proces. Femeile care aveau o problema cu greutatea personala la inceputul experimentului si care au primit mesaje de incurajare de la apropiati au fost acelea care fie au ramas la aceeasi greutate, fie s-au ingrasat.

Acest lucru pare sa fie din cauza faptului ca femeile tind sa slabeasca mai repede cand o fac pe cont propriu sau din proprie initiativa. De fapt, aceasta este cea mai eficienta metoda de slabit: sa te hotarasti ca vrei sa slabesti si sa incepi, fara sa mai pleci urechea si la cei din jurul tau.

Asadar, daca vrei sa slabesti in acest an, incearca sa le explici celor dragi tie ca nu ai nevoie de un antrenor sau de priviri critice in mod constant. Ceea ce iti trebuie tie este o metoda de slabit bazata pe propria ta vointa si pe intelegerea lor.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 55.99 RONAlevia articlar forte 60 cps flacon alevia


   Alevia articlar forte 60 cps flacon alevia
Descriere produsPentru articulaţii sănătoase

Compoziţie per 3 comprimate: Glucozamină 1600mg Condroitină 600mg Boswellia serrata 500mg (extract 20:1, cu 65% acid boswellic) Gheara-diavolului (Devil’s Claw) 400mg (extract 7-10:1 din rădăcină, cu 5% harpagozide) 

Caracteristici Articlar forte acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulaţiilor: genunchi, șolduri, membre superioare și coloană vertebrală. Substanţele active protejează, hrănesc și ajută la regenerarea cartilajelor. Gheara-diavolului (Devil’s Claw) şi Boswelliasunt bune adjuvante în afecţiunile articulare de uzură, datorită substanţelor analgezice și antioxidante din compoziţia lor. Pot ajuta la diminuarea durerilor articulare. Glucozaminași Condroitina, componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare, ajută la protejarea cartilajelor împotriva degradării provocate de anumite enzime, medicamente antiinflamatoare, corticosteroizi sau radicali liberi. 

Efecte• Amelioreză disconfortul articular și ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor• Ajută la menţinerea mobilităţii articulaţiilor și a circulaţiei la nivelul acestora• Contribuie la ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulaţiilor, membrelor și coloanei vertebrale• Contribuie la menţinerea sănătăţii articulaţiilor în caz de suprasolicitare (în sporturile de performanţă). Mod de administrare 1 comprimat de 3 ori pe zi, după mese. Cure de minim 2-3 luni.PrecauţiiContraindicat femeilor însărcinate sau care alăpteză, persoanelor alergice la crustacee sau cu ulcer gastric și duodenal. A se administra cu prudenţă copiilor, precum și în caz de hiperglicemie/diabet tip 2, astm, hemofilie, afecţiuni cardiace severe. Poate interacţiona cu antitrombotice, anticoagulante, antiaritmice sau Aspirină la administrare concomitentă. [...] 

Link-uri Sponsorizate

S-a descoperit care este cea mai buna metoda de slabit

Lasă un răspuns