Program de slabit marca Beyonce0 Comments

Publicat in:
Etichete: beyonce, cure de slabire, diete de slabit, program de slabit

Beyonce si-a dat seama ca nu isi poate mentine silueta care a consacrat-o cu mancaruri de tip fast-food. Nu putem uita fotografia pe care vedeta a postat-o pe Instagram in urma cu 2 ani, in care le arata fanilor sai in ce consta cina ei: un hamburger consistent, o portie mare de cartofi prajiti si un pahar de sampanie. De mai bine de 1 an insa, Beyonce a decis sa renunte complet la aceste rasfaturi culinare, adoptand o dieta vegana!

Dieta Beyonce

Dieta Beyonce

Atat artista cat si sotul ei, Jay-Z au eliminat complet din alimentatia lor carnea si lactatele, consumand numai mancaruri pe baza de plante.

Ba mai mult, vedeta a decis sa colaboreze cu antrenorul ei personal, Marco Borges, fondatorul programului 22 Days Nutrition, pentru a lansa propriul plan de dieta de 22 zile. Programul este special conceput pentru cei care vor sa renunte la obiceiurile culinare nesanatoase si care vor sa slabeasca sanatos. Felurile de mancare vor fi livrate saptamanal, toate produsele fiind 100% bio, pe baza de plante, nemodificate genetic, fara gluten, soia sau lactate. Preturile meniurilor variaza intre 9$ si 16$ si contin de la orez cu curry si legume, pana la meniuri mic dejun pe baza de migdale, fructe de padure sau fajitas (surpriza!) cu legume.

Beyonce a renuntat complet la carne si lactate, adoptand aceasta dieta vegana, inca de la sfarsitul anului 2013. Ea se foloseste de contul sau de Instagram pentru a le arata fanilor sai in ce consta regimul sau alimentar, postand diverse poze cu mancarurile pe care le consuma.

Ce spune Beyonce despre programul sau de nutritie?

„Sunt extrem de incantata pentru faptul ca am decis sa accept provocarea lui Marco (Borges). El este de departe cel mai energic om pe care il cunosc, asta pentru ca de foarte mult timp a luat decizia de a adopta un stil de viata sanatos. El a venit cu ideea acestui program al carui obiectiv este acela de a-i ajuta pe cei care isi doresc sa renunte la obiceiurile culinare nesanatoase, sa isi schimbe complet alimentatia. Tot ce trebuie sa faci este sa incerci! Daca eu am putut, cu siguranta poti si tu”.

Via Divahair

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Program de slabit marca Beyonce

Lasă un răspuns