Efectele zaharului intr-o cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete:cura de slabire, cure de slabire, efecte, nociv, periculos, regimuri de slabit, zahar

Zaharul este unul dintre cei mai rai carbohidrati. Ar trebui sa fie insotit de un avertisment, la fel ca in cazul tigarilor, pentru ca poate fi periculos cand este consumat in cantitati mari. Deoarece il adaugam in majoritatea alimentelor, suntem tentati sa gandim ca zaharul este un ingredient indispensabil in alimentatia noastra. Nimic nu poate fi mai departe de adevar.

Cat de periculos este zaharul

Cat de periculos este zaharul

Epidemia de zahar

Zaharul – si ma refer la sucroza sau zaharoza, inclusiv la zaharurile procesate precum zaharul alb, rafinat si zaharul din trestie – are un indice glicemic mai mare de 70.

Este unul din cele mai daunatoare alimente pe care putem sa le ingeram. Timp de zeci de mii de ani, omul a trait foarte fericit fara zahar. Consumul fara limite al zaharului a crescut in ultimii 200 de ani, mai exact, in cadrul a cinci/sase generatii. Este de neconceput ca organismul uman se poate adapta suficient de repede pentru a face fata nivelului de zahar din sange in continua crestere, asociat cu o astfel de schimbare de regim.

Situatia s-a inreutatit in ultimii 50 de ani, de cand alte alimente cu un indice glicemic ridicat au fost introduse in dieta noastra. Rezultatul este ca tot mai multi oameni constata ca pancreasurile lor sunt nepregatite si incapabile sa faca fata cerintelor unei diete cu IG mari. Aceasta situatie a dus la cresterea numarului de persoane care se lupta cu obezitatea.

Zaharul ascuns

Sunt doua tipuri de zahar: zaharul pe care il recunoastem si cel pe care nu-l recunoastem. Zaharul pe care il recunoastem este acela pe care il adaugam in mancarurile si bauturile noastre. Avem un anume control asupra sa, dar el este numai o parte a problemei.

Zaharul pe care nu-l recunoastem este un pericol mult mai mare, pentru ca a fost adaugat in mancarea noastra de altii, fara cunostinta noastra. Aceste este zaharul ascuns, folosit pe scara larga in industriile alimentara si farmaceutica pentru a conferi volum produselor si pentru a le da un gust mai bun. Asta inseamna ca pana si “alimentele” aparent benigne, precum siropurile si bomboanele de tuse, contin adeseori un anume fel de zahar.

Uitati-va la etichete si veti fi uimiti sa vedeti cate alimente preparate comercial contin zahar. Aceste zaharuri ascunse pot fi intalnite sub mai multe nume, inclusiv: sucroza, dextroza, malt, sirop de porumb, melasa si miere. Din pacate, etichetele nu va vor spune intotdeauna exact cat zahar a fost folosit, atat timp cat legea nu cere sa se ia masuri in aceasta directie. Deci, fiti precauti si nu va luati dupa aparente.

Mentinerea nivelului de zahar din sange

Unii dintre voi ar putea, la fel de bine, sa intrebe: daca eliminam zaharul complet din alimentatia noastra, cum este posibil sa ne mentinem nivelul minim de zahar din sange? Aceasta este o intrebare pusa frecvent, iar raspunsul este foarte simplu.

Corpul are nevoie de glucoza nu de zahar pentru a produce energie. Fructele, alimentele integrale, leguminoasele si, in special, cerealele pot aproviziona usor corpul cu toata glucoza de care are nevoie in imprejurari normale. Daca exista o lipsa temporara a carbohidratilor care sa faca organismul sa lucreze in continuare (cum se poate intampla cand facem o activitate fizica extenuanta), corpul este capabil sa apeleze la alte rezerve de energie, cum ar fi grasimile stocate. Deci nu este nevoie sa consumam zahar.

Initial, acest lucru ar putea cauza probleme persoanelor carora le place sa-si indulceasca mancarea. In acest caz recomand sa se foloseasca temporar indulcitori artificiali ca zaharina sau aspartanul pana se obisnuiesc cu noul regim.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 54.05 RONVisislim line 30cps flacon vitaslim


Visislim line 30cps flacon vitaslim
Visislim LINE este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta asigură o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a grăsimilor şi a celulitei acumulate.Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).Slabire fara efect de tip yo-yo

Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este combinat cu mai multă mişcare.Grijă pentru sănătateCombinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Accelerează eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.Cum se administrează Visislim LINE?Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte). [...] 

Link-uri Sponsorizate

Efectele zaharului intr-o cura de slabire

Lasă un răspuns