Dieta elvetiana – o dieta cu un singur aliment pe zi0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cure de slabire, diete, diete de slabit, elevetiana, meniu, un singur aliment

Nutritionistii elvetieni au creat o dieta simpla care te ajuta sa slabesti 7 kilograme intr-o saptamana. Nu trebuie sa te infometezi sau sa cumperi pastile miraculoase. Dieta elvetiana este bazata pe un regim disociat care iti propune sa consume in fiecare zi cate un alt aliment.

Dieta elvetiana cu un singur aliment pe zi face parte din categoria dietelor rapide cu rezultate garantate. Dieta incepe prin a consuma in prima zi sucuri de fructe si legume, in a doua zi cartofi, in a treia zi orez, in a patra zi fructe proaspete, in a cincea zi paste, a sasea zi legume, iar in ultima zi cate putin din fiecare aliment consumat in decursul saptamanii.

Dieta elvetiana

Dieta elvetiana

Dieta elvetiana – Prima zi – sucuri din fructe si legume

Combina fructele si legume dupa bunul plac si prepara-ti sucul in casa. Cele din comert contin conservanti si zahar. Foloseste un storcator de fructe care iti permite sa treaca si putin pulpa din fruct. Pe langa acestea mai poti consuma apa minerala sau ceaiuri din plante insa neindulcite. Pentru un plus de vitamin C poti sa iti faci un suc din portocale, o lamaie si un grapefruit. Daca ai probleme cu digestia poti sa iti prepare un suc din sfecla rosie, telina si o lingurita de otet de mere, iar pentru circulatia sangelui incearca un mix din ananas, portocale si miez de lamaie tocat.

Dieta elvetiana – A doua zi – cartofi

Cartofii ingrasa – acest lucru este un mit conform dietei elvetiene. Preparati cum trebuie si consumati singuri cartofii sunt buni sustinatori in lupta cu kilogramele in plus si sunt o importanta sursa de energie in combinatie cu albumina din lapte si din ou. Ii poti consuma sub forma de salata, cu o lingurita de zeama de lamaie sau piure cu cateva linguri de lapte si patrunjel. In cursul zilei trebuie sa bei si apa minerala sau ceaiuri din plante.

Dieta elvetiana – A treia zi – orez

Prin continutul ridicat de potasiu, orezul ajuta la eliminarea apei din corp deci la eliminarea toxinelor. De asemenea mai contine si saruri minerale, fiee, magneziu, vitaminele B si E. Fierbe orez brun, aproximativ 5 porti si consuma-le pe tot parcursul zilei. Nu uita ca trebuie sa te hidratezi, consuma apa minerala sau ceai.

Dieta elvetiana – A patra zi – fructe

La micul dejun poti sa mananci o felie de paine integrala si branza degresata. In restul zile poti sa mananci cate fructe doresti in afara de banane. Fructele, prin continutul ridicat de vitamin C, stimuleaza arderile si metabolismul.

Dieta elvetiana – A cincea zi – paste

Fie ca esti un iubitor al bucatariei italiene sau nu pastele vor reprezenta alimentul de baza pentru o zi intreaga. Statistic vorbind 500 g paste fierte iti vor aduce cam 650 de calorii. Le poti combina cu o paste de rosii tocate marunt sau sa presari cateva condimente peste. Nu uita sa bei si apa.

Dieta elvetiana – A sasea zi – legume

Legumele ar trebui sa faca parte din alimentatia ta zilnica. Ele reprezinta surse importante de fibre care ajuta la eliminarea toxinelor din corps i regrleaza activitatea intestinelor. Legumele sunt poate cel mai usor de combinat alimente. Le poti consuma sub forma de salata, sau crude sau inabusite la abur. Si trebuie sa consumi si multe lichide pentru ca fibrele absorb foarta multa apa.

Dieta elvetiana – A saptea zi – de toate

Pentru simplul fapt ca ai salbit urmand sfaturile de mai sus in ultima zi ai voie sa mananci cate putin din toate. Iata urmatorul meniu pentru ultima zi:

Micul dejun – 2 felii de paine prajita cu margarina, o felie de branza degresata si o rosie mica.
Pranzul – 100 g muschi de pasare sau carne la gratar, o salata de telina cu cartofi sau salata verde.
Cina – 100 g salata verde, o ceapa, 100 g ardei, 3 rosii, 100 g piept de pui fiert o lingura de ulei de masile si una de otet.

Ca desert intre mese poti consuma capsuni, iar pe parcursul zile apa minerala.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta elvetiana – o dieta cu un singur aliment pe zi

Lasă un răspuns