Motive inedite pentru care ar trebui sa eviti alcoolul0 Comments

Publicat in:
Etichete: Alcool, barbati, cercetare, femei, inedite, motive, studiu

Consumul de alcool in cantitati mari nu este indicat pentru sanatatea corpului uman. De exemplu, s-a constatat in urma unor teste ca un adult petrece, in medie, circa 365 de zile din intreaga durata a vietii sale avand dureri de cap si senzatie de greata provocate de excesul de alcool.

Consum de alcool

Consum de alcool

Aceasta este concluzia unei cercetari realizate in Marea Britanie de expertii de la Fundatia Macmillan de Sprijin pentru Bolnavii de Cancer. Studiul mai arata faptul ca oamenii au parte de circa 315 zile in care sunt mahmuri, cifra raportata la toata perioada vietii lor, in cazul in care acestia se inscriu printre consumatorii de alcool.

Cercetarea mai arata faptul ca una din 14 persoane are parte de cel putin 3.000 de episoade de mahmureala in viata.

Expertii britanici mai spun ca reprezentantele sexului frumos prezinta un dezavantaj fata de barbati dupa o petrecere, daca ne raportam la faptul ca acestea resimt starea de rau timp de noua ore.

Barbatii isi revin dupa mahmureala mai rapid decat femeile

In aceeasi situatie, barbatii isi revin cam dupa circa 7 ore de mahmureala. Potrivit opiniei specialistilor, daca veti consuma la modul exagerat alcool, veti avea parte de numeroase probleme de sanatate, dar si veti putea astfel rata multe clipe deosebite alaturi de cei dragi.

Mai mult, peste 10% dintre participantii la studiu au afirmat ca au avut parte de o prima intalnire ratata cu un nou partener din cauza alcoolului, mai spun expertii britanici.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Motive inedite pentru care ar trebui sa eviti alcoolul

Lasă un răspuns