Inventie: Acul care nu iti sparge venele0 Comments

Publicat in:
Etichete:ac, asistente, descoperire, dureri, inteligent, inventie, medici, pacienti, ranit, sparge, vena, vene

In multe cazuri, anumite injectii intravenoase sunt realizate in mod eronat de medici si asistente, acestia ajungand in situatia de a impinge acul prea mult si de a sparge vena pacientului.

Acul care nu sparge vena

Acul care nu sparge vena

Oamenii de stiinta au lucrat recent la crearea unui ac care poate preveni spargerea venelor.

Potrvit Health.com, acest ac inteligent are capacitatea de a descoperi in mod automat cand intra in vena si nu mai continua inaintarea, pentru a-l rani pe pacient.

Specialistii sustin ca in acest fel se poate realiza o presiune care impiedica deplasarea sa si chiar il face sa se retraga, ramanand atasat doar un tub de plastic prin care se va injecta substanta dorita de medic.

Cercetatorii din cadrul Universitatii Nottingham Trent au anuntat ca acest ac ar putea fi comercializat la acelasi pret cu cele normale, deoarece nu necesita materiale costisitoare.

Estimarea expertilor este aceea ca multi pacienti vor fi scutiti de dureri si inconvenientele de pana in acest moment.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 34.06 RON



Dermasel gel dus exfoliant acai berry 150ml flacon fette pharma


Dermasel gel dus exfoliant acai berry 150ml flacon fette pharma
 




Extractele selectate de fructe Acai, din padurile tropicale, bogate in vitamine, antioxidanti, vitamina C si extrem de hidratante, in combinatie cu ingrediente active stimulante si mineralele naturale de la Marea Moarta, va ofera o experienta de dus revigoranta, cu efect pe termen lung. Formula echilibrata a agentilor de curatare imbogatita cu cele mai fine particule exfoliante exfoliaza bland, stimuleaza microcirculatia si hraneste puternic pielea.
Fructele de Acai Berry contin un nivel ridicat de antioxidanti, ce lupta impotriva atacurilor radicalilor liberi, realizand un scut de protectie. In plus, pot fi gasite in boabele de Acai Berry polifenoli, iar in uleiul fructelor Anthocyanien, ce lupta impotriva semnelor imbatranirii pielii, printr-o hidratare puternica si o reducere a inflamatiei, diminuand astfel ridurile si vergeturile. Sarea minerala originala de la Marea Moarta contine cantitati insemnate de minerale valoroase precum magneziu, calciu si potasiu. Stimuleaza circulatia sangelui si ofera pielii o senzatie incredibila revigoranta si de prospetime.




  [...]



 

Link-uri Sponsorizate

Inventie: Acul care nu iti sparge venele

Lasă un răspuns