Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 28, 2015

Top remedii pentru sforait

Publicat pe 28 feb. 2015 at 1:05am

Oamenii care sforaie nu sunt de obicei constienti de zgomotul pe care il produc, dar el poate deveni lesne o problema pentru viata partenerului, tulburandu-i grav somnul. Nu exista un leac sigur pentru sforait dar puteti lua masuri care sa previna si sa imbunatateasca starea generala de sanatate.

Cauze sforait – De ce se produce sforaitul

In timpul orelor cand suntem treji, activitatea muschilor gatlejului tine deschis tractul respirator. In timpul somnului, acesti muschi se relaxeaza, permitand la anumite persoane restrangerea lui. Atunci respiratia lor trebuie sa devina mai adanca pentru a forta deschiderea tractului respirator…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Legatura dintre consumul de carbohidrati si diabet

Publicat pe 28 feb. 2015 at 1:03am

Carbohidratii reprezinta substante foarte importante pentru corpul uman. Potrivit expertilor in nutritie, carbohidratii trebuie sa reprezinte cam 50% din cantitatea totala de calorii ingerata pe perioada unei zile si ar trebui sa se gaseasca in produse precum painea, cerealele, laptele, fructele si vegetalele.

Este bine sa-ti imparti alimentele, zilnic, in urmatorul fel, potrivit BBC 45-65% carbohidrati, adica sa vizezi circa 2-4 portii de fructe si 3-5 portii de vegetale pe zi.

Este bine sa ai parte zilnic de alimente care sa iti aduca 25-40% grasimi: cele mononesaturate sunt cele bune pentru sanatate, acestea gasindu-se…

Trasaturile psihopatologiei

Publicat pe 28 feb. 2015 at 1:01am

Specialistii au realizat de curand un test in cadrul inchisorilor din SUA, care a evidentiat cateva dintre trasaturile comune ale psihopatilor. Potrivit datelor acestei cercetari, aproape 23% dintre prizonieri prezinta aceste caracteristici, fata de 1% din totalul populatiei.

Business Insider scrie ca expertii au vizat in timpul testelor sa vada care este reactia detinutilor in clipa cand priveau anumite imagini cu persoane ranite sau persoane care trec prin diverse stari de agonie. Din cadrul testelor a rezultat ca un psihopat are cateva trasaturi caracteristice care il fac sa se diferentieze de ceilalti oameni.

Psihopatii au simtul…