Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 27, 2015

Ai pielea deshidratata? Iata cele mai eficiente trucuri

Publicat pe 27 feb. 2015 at 1:05am

Pielea este clasificata ca fiind uscata, grasa sau o combinatie intre cele doua posibilitati (mixta).

Trebuie sa stiti ca exista o diferenta importanta intre o piele uscata si una deshidratata. Pielii uscate ii lipseste grasimea, in timp ce pielii deshidratate ii lipseste umiditatea.

Grasimea si umiditatea sunt importante pentru mentinerea echilibrului pielii

Lipsa oricareia dintre cele doua poate face pielea sa arate pamantie si sa imbatraneasca rapid. Deshidratarea face ca pielea sa arate si mai ridata.Cauzele comune ale pielii uscate sunt: structura genetica si cea hormonala.

Pielea deshidratata apare cand dieta este lipsita de nutrienti,…

Vrei picioare cat mai tonifiate? Iata ce trebuie sa faci

Publicat pe 27 feb. 2015 at 1:03am

Persoanele care vor sa ramana sanatoase cat mai mult timp, ar trebui sa faca sport o perioada cat mai indelungata de timp. Printre sporturile recomandate pentru tonifierea organismului uman se afla:

pedalatul pe bicicleta, joggingul si inotul. Tonifierea musculaturii picioarelor

Expertii afirma ca tonifierea musculaturii picioarelor nu este atat de dificila precum pare, iar in cazul in care o persoana si-a dorita sa aiba picioare subtiri si tonifiate, aceasta poate sa urmeze un program de exercitii care o vor ajuta sa ajunga la rezultatul dorit.

De aceea, este bine sa te plimbi in pas moderat pentru a putea sa ai…

Sindromul Barre Lieou, cauze si tratament

Publicat pe 27 feb. 2015 at 1:01am

Una dintre afectiunile care fac probleme de sanatate multor persoane se numeste sindromul Barre Lieou. Iata care sunt simptomele, cauzele si, mai ales, tratamentul acestei afectiuni…

Simptome Barre Lieou

Printre simptomele sindromului Barre Lieou se numara durerile de cap, probleme de vedere, dar si dureri in zona inimii. Aceasta afectiune se intalneste mai rar, iar boala apare mai ales la femei intre 20-35 de ani sau dupa aparitia menopauzei.

Cauze

Printre cauzele Sindromului Barre se afla si aparitia pe coloana cervicala a unor osteofite, „ciocuri” osoase, care determina reducerea diametrului arterelor vertebrale. De asemenea, acelasi…