Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 26, 2015

Corpul tau are prea multe toxine? Iata cum iti poti da seama…

Publicat pe 26 feb. 2015 at 1:05am

Toxinele, consumul alimentelor nepotrivite, prea putin timp pentru somn sau faptul ca nivelul de stres este unul foarte mare, toate stau in calea realizarii echilibrului necesar organismului. Daca simti ca ceva nu este in regula cu tine, atunci verifica nivelul toxinelor din organism si preintampina eventualele probleme mai grave.

Iata cum iti poti da seama ca in organismul tau exista o cantitate mult prea mare de toxine…

Nivelul de toxine din organism Scaunele zilnice

Corpurile noastre au nevoie sa elimine reziduuri in fiecare zi. Asta include cel putin un scaun pe zi. Daca nu eliberezi…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Dieta echilibrata pentru barbati

Publicat pe 26 feb. 2015 at 1:03am

Barbatii sunt construiti cu un fizic mai puternic si mai bine dezvoltat ca cel al femeilor, insa daca acestia nu au grija ce fel de alimente mananca pot avea probleme odata cu trecerea timpului. Nu numai reprezentantele sexului frumos au parte de probleme cu silueta, ci si barbatii se confrunta tot mai des cu astfel de dificultati, dar fata de femei acestia ignora de cele mai multe ori aceasta situatie.

Potrivit nutritionistilor, reprezentantii sexului tare devin mai activi din punct de vedere fizic in asa fel incat corpul lor le cere mai multa mancare si implicit mai multe alimente bogate in energie. Odata ce au ajuns la maturitate, barbatii nu…

Planta medicinala care iti curata sangele

Publicat pe 26 feb. 2015 at 1:01am

Lasniciorul reprezinta una dintre cele care au fost folosite din vechime pentru calitatile medicinale. Denumirea sa stiintifica este „Solanum dulcamara„.

Aceasta planta este de fapt un arbust de pana la 3 metri inaltime, care are o tulpina agatatoare si care infloreste vara. La aceasta planta, florile sunt de culoare violeta, iar fructele de culoare rosie, insa acestea sunt toxice.

Lasniciorul se poate intalni si in tara noastra in zonele cu umezeala, la munte, dar si la ses. Potrivit specialistilor, aceasta planta se poate folosi in scopuri terapeutice prin prepararea unui decoct sau a unor cataplasme. In…