Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 24, 2015

Dieta cu fructe de mare de la Laurette Atindehou

Publicat pe 24 feb. 2015 at 1:03am

Laurette Atindehou concureaza la titlul de cea mai sexy mulatra din Romania. Emancipata, savureaza fructele de mare, insa are nostalgia mancarii traditionale facute de bunica ei la tara, undeva in judetul Braila.

Multa vreme Laurette Atindehou, care masoara 1.78 m, a avut o greutate de 66 de kilograme. In cateva luni aceasta a slabit, ajungand la 57 de kilograme iar acum se mentine fara probleme.

“Nu-mi pot imagina mancarea fara paine, care pe mine nu ma ingrasa! La fel nu-mi pot imagine cum sa incep o dimineata…

Afectiuni cu impact major pentru femei

Publicat pe 24 feb. 2015 at 1:01am

Ca majoritatea oamenilor, multe femei au parte de anumite afectiuni de-a lungul vietii lor. O parte dintre aceste apar ca urmare a stilului de viata nesanatos, altele sunt ereditare. Iata cateva dintre aceste afectiuni intalnite la femei.

Depresia

Un adevarat flagel al vremurilor noastre, depresia este cea cu care se intalnesc zilnic milioane de femei din intreaga lume.

Se manifesta prin simptome precum supararea, tristetea, iar printre cauze se afla cele biologice, psihologice sau culturale.

In cazul in care au probleme cu greutatea, femeile au parte de stari depresive, asa ca unele doamne nu rezista in fata unor…